Afgelopen weekend gegeten bij Stroop & zo in Rosmalen. We hadden hier al vaker gegeten, en ook dit keer was het weer bijzonder lekker. Het blijft een feestje voor zowel ons (ouders) als de kinderen. De kaart is verrassend uitgebreid (verandert ook best vaak) en de speelzolder is echt uniek in deze buurt. Kortom, een aanrader (ook zonder kinderen!)
Voor kinderen (en hun ouders) een goede keuze.
De kinderen kunnen eten en spelen zoals zij dat het liefst doen. De ouders vinden in de kaart voldoende leuke gerechten om ook lekker te eten zonder aan de pannenkoeken te hoeven.
Wel graag beter op de gevonden voorwerpen letten. s.v.p.
Wederom heerlijk gegeten bij Stroop&zo. We hebben lekker lang op het ruime terras nagetafeld, terwijl de kinderen boven (onder toezicht) leuke knutselwerkjes hebben gemaakt. Zelfs onze oudste zoon van 10 vond het 'cool' op de playstation. Verrassende nieuwe gerechten op de kaart en zeer betaalbaar. Wel even reserveren, zeker in het weekend.