U kunt bij ons terecht voor lunch, maar ook voor een sfeervol diner van 1 tot ca. 70 personen tegen zeer aangename prijzen. De keuken serveert klassieke brasserie gerechten. Wat dacht u van dagelijks verse kreeft, tournedos en tonijn. Tevens een wisselend 3 of 4 gangen chef's menu. Wij verzorgen ook uw vergaderarrangementen, wifi aanwezig. Informeer naar de mogelijkheden of bezoek onze website.
Vorige week hebben we gegeten bij Brasserie Docks. Uitstekend restaurant met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Eten is vers en smaakvol, porties ruim voldoende. Personeel is vriendelijk en kundig. Sfeer is ontspannen met lekkere muziek en stijlvol interieur. Ruime en uitgebreide wijnkaart met kwalitatief goeie wijnen. Dit is een van de beste restaurants in Hilversum!
Gisteren ( zaterdag) avond met zijn vieren bij Brasserie Docks in de Havenstraat gegeten.Wij werden door gastvrouw Lola bijzonder vriendelijk ontvangen en waren direct enthousiast over de inrichting van de zaak . Als het eten zo smaakt als het decor en de sfeer dan kan deze avond niet meer stuk. Al snel kwamen er 3 glazen Franse Chardonnay en een kan met water op de tafel waarna het dopen van wat kleine, warme broodjes in de lekkere olijfolie met wat zout kon gaan beginnen.Het werden asperges met coquilles en Thai beef vooraf. Heel mooi opgemaakt.Maar..... twee asperges en een coquille overigens van matige smaak en die ook nog gehalveerd was mag niet bij een menu van 35,= Euro. Op onze opmerking dat het wel wat weinig was kwam als antwoord , ja dat is het menu!.De Thai beef was overigens prima. Het hoofdgerecht werd zeebaars met een stukje kabeljauw op een schijfje venkel en een Docks burger en een rib eye. De Docks burger en de rib eye met spinazie werden uitgeserveerd , maar de vis kwam niet door. Een foutje van de keuken hoorden wij en al snel bleek dat er in de logistiek bij Docks wat hapert, want wij waren niet de enigen waar het niet klopte .Het wachten duurde echt lang en de burger en de rib eye gingen terug naar de keuken om ( lekker ? ) op te warmen. Toen bleek ook nog dat de burger bij het voor de tweede keer uitserveren rauw was. Dus weer terug naar de keuken.Toen maar met zijn drieen vast met het eten begonnen , want anders zou dat ook weer koud zijn geworden. Het stukje zeebaars was ter grootte van een sardien en het stukje kabeljauw was niet doorgegaard. Echt jammer !Na al deze grove fouten van de keuken bood lieve Lola de excuses van de zaak aan en er kwam ter compensatie een overheerlijk dessert van choc. taart met wat kersjes en choc. ijs met choc. mousse door.De daarbij bestelde dessertwijn, negromaro, was voortreffelijk. Bij het weggaan las ik nog dat Brasserie Docks het Witte Huis in Loosdrecht heeft overgenomen . Ik adviseer de directie eerst de keuken maar eens aantepakken, alvorens ook nog aandacht aan een nieuwe zaak te moeten geven . Snelle groei is zeer onverstandig en dit gaat op maat verkeerd. Over de gastvrouw Lola niets dan lof !!!!! zij redde de avond en de kok, die moet nog heel veel leren .
Gister wezen eten bij Docks, wat een fijne tent zeg! Ongelovelijk lekker vers eten en een pracht van een wijnkaart! We hebben alledrie voor docks bordjes gekozen waardoor bijna alle gerechten van de kaart voorbij kwamen. Van lekkere oesters, tot een fijne mosterdsoep alles was tot in de puntjes verzorgd. Tot slot als dessert hadden we een kaasplankje, een dessert van witte chocolade en creme brulee. Alles tot in de puntjes verzorgd! De creme brulee werd aan tafel nog leuk aangestoken en als verrassing zat er ook een creme brulee van chocolade tussen welke echt perfect was, en het witte chocolade dessert was ook geweldig. Kortom, zeker een zaak om vaker terug te komen!
heb hier het 5 gangen verrassingsmenu genomen. Totaal niet verrassend! Saai saai saai! 2 maal gepocheerd/gegaard ei in de gerechten. De kreeftensoep was zoetig. Carpaccio, prima, maar natuurlijk geen verrassing! Hoofdgerecht, vlees was vettig en dradig. Alle gerechten waren niet erg warm. Ik ben hier op aanraden van vrienden terecht gekomen, maar zal hier niet meer terugkomen, ondanks dat de kreeft wel goed schijnt te zijn. Wanneer je een verrassingsmenu neemt, lijkt het mij dat je hiermee indruk kunt maken, waardoor gasten terug blijven komen... Bediening prima, wijn ook goed.
Gezellige en smakelijke zaterdag gehad bij Brsserie Docks! Vriendelijke bediening, en mooi eten met soms verrassende combinaties. Mijn vriend en ik hadden voor het 5 gangen verrassingsdiner gekozen. Begonnen werd met een truffelsoepje (erg romig en een goed begin, want smaakte naar meer), daarna de rundercarpaccio met een speciaal 65 graden ei die ook lekker was, vervolgens de kreeftensoep (naar onze mening een iets te indringende smaak, maar smaken verschillen), vervolgens de spinazie met het ei (had voor ons weggelaten kunnen worden, want was niet bijzonder), het hoofdgerecht was een mals stukje rund (heerlijk vlees) en als nagerecht het rabarberijs, met caramelstroop en een stukje brownie (brownie was smakelijk, maar rabarberijs was iets te apart voor onze smaak). Het restaurant heeft een romantische en sfeervolle ambiance. Wij gingen met een goed gevoel naar huis toe.