't Oude Raedthuys over zichzelf

Leuk om te geven of om te krijgen: 't oude Raedthuys kadobon. Vraag het personeel voor verdere informatie.

1 2 3 4 5 ouder »

FransH FransH 7 mei 2012

Lekker gegeten! Mooi historisch gebouwtje in het oude dorp Ketel. (woonkern van Schiedam) Prima kwaliteit van het eten in een passende hoeveelheid en leuk opgediend. De vegetarische gerechten (zoon en dochter) zijn uitstekend, al is er geen grote variatie. Wel zo uitnodigend dat ook vrouw de vegetarische gevulde paprika nam. Zoon hield het bij patat met kaassoufflé. Dochter genoot van de vegetarische lasagne. Voor- en hoofdgerecht maakten dat de verwachting over het nagerecht niet helemaal uitkwam. Hoewel de tiramisu van oudste dochter hier weer een positieve uitzondering was. Een aanrader zijn de pittig gebakken mosselen als voorgerecht. Nergens eerder zo gegeten! Het lam als hoofdgerecht was eenvoudig maar goed mals. De gevulde schnitzel van oudste dochter was verrukkelijk. De ruimte maakt dat het soms wat rumoerig is. Dit komt vooral door de hoge oude raadszaal met haar akoestiek en het gegeven dat grenst aan de bar. Bediening is gezellig en oplettend en laagdrempelig. De eigenaar is duidelijk trots op zijn zaak en geeft de kok het credit die hij verdient. De stagiaire deed erg haar best en over het algemeen deed zij het prima. We moet zij nog wat leren om het vak echt goed onder de knie te krijgen. Dat mag ook, zij is immers stagiaire. (Feedback: een wijn vergeten. Een lepel opdienen doe je bij de steel en niet bij de schep. Net te makkelijk verwachten dat gasten dingen wel aanpakken of aangeven, Het zijn de details die je in je opleiding moet leren. Lees dit ook op deze wijze. ) Wijn is een kwestie van smaak. Ik vond de rode huiswijn niet echt bijzonder. Al met al zeer de moeite waard om terug te komen. Met zijn vijven gegeten en gedronken voor €168,95 Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

EEmill02 EEmill02 20 april 2012

Regelmatig bezoeken wij dit restaurant, een mooie lokatie waar je nog vrij kan parkeren. Het personeel is zeer vriendelijk, de eigenaar houdt van een geintje en de gehele cruw staat voor de gast klaar. de keuken heeft soms ook gerechten buiten de kaart en wat de keuken verlaat is van hoge kwaliteit. De prijzen zijn gelijkwaardig aan de kwaliteit en zeer betaalbaar. Als de zon schijnt kan je ook genieten op het terras voor het monumentale pand. Sinds kort is er ook een senioren menu, iets kleinere hoeveelheden tegen een lagere prijs, hoeft je niets te laten staan, echt waar voor je geld.

pbarendse pbarendse 15 april 2012

Gisteravond hier gegeten, met dank aan deze site ;) Heerlijk gegeten, uitermate vriendelijk personeel, en erg gezellig. Wij gaan er zeker nog een keer terug!

Dries01 Dries01 25 december 2011

Regelmatig gaan wij hier eten, zoals ook 1e kerstdag .... Geweldig gegeten, zeer vriendelijk personeel, echt een aanrader voor een leuk ontspannen avondje uit in Schiedam. Gr. Dries

Saarie Saarie 11 december 2011

Laatst hier gegeten met een aantal vrienden. Hebben een erg leuke avond gehad. Prima eten en vriendelijk personeel. Komen hier zeker terug over een aantal maanden.

goofy4all goofy4all 9 november 2011

Lekker gegeten in een mooi pand.
Eten en bediening zijn erg goed.

Meteen gereserveerd voor over 1 1/2 week.

Elly-Roland Elly-Roland 29 oktober 2011

Heerlijk gegeten, het was erg gezellig en het personeel is vriendelijk en goed. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. We komen zeker terug.

Proever83637 Proever83637 9 oktober 2011

Altijd lekker eten en gezellige sfeer. (De gastheer doet daar zeker aan mee) Eten is goed van smaak, de appelmoes doe je een moord voor en de varierende specialiteitenkaart maakt het iedere keer moeilijk om te kiezen.

rbr rbr 20 september 2011

Weer heerlijk gegeten en gelachen met het personeel.
Bedankt voor de geweldige avond we komen zeker terug.

EllyFrans EllyFrans 8 september 2011

gezellige sfeer, gewoon aardige mensen, geen capsones, binnen en buiten eten

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over 't Oude Raedthuys