CvdS_te_R 18 december 2011 | |
Met 4 personen uitstekend gegeten. Ondanks de 4 verschillende gerechten met verschillende wensen werd alles perfect klaargemaakt.
Marien70 19 oktober 2011 | |
Het eten was op zich prima. We hadden alleen een tafeltje vlak naast de gokmachines. Niet bijster sfeervol. Verder hebben we na de bestelling bijna een uur op onze eerste tappas moeten wachten. Het mandje stokbrood wat we kregen met de verontschuldiging "dat het erg druk was", stond alsnog op de rekening. |
nicoledonkervoort 18 oktober 2011 | |
Lust is een gezellig en sfeervol restaurant. Het eten wordt voortreffelijk bereidt door topkok Stefan Kokje. Na het dineren rond de klok van 22.00 uur is er ruimte om met je vrienden aan de bar de avond in passende stijl af te sluiten.
Times8 15 oktober 2011 | |
Restaurant Lust is een onverwachte en daarom fantastische verrassing; culinair op niveau verborgen in de vormgeving van een 'gewoon' eetcafé. We hebben nu diverse gerechten geprobeerd en ontdekken vers gemaakte, eerlijke, heerlijke en zeer mooie gerechten. Dit restaurant is warm aanbevolen, daar sta ik persoonlijk voor in. Vriendelijke bediening, goed muziek en een geweldige ongedwongen sfeer. |
culi-fan 29 augustus 2011 | |
Wij zijn hier 27 augustus jl voor het eerst geweest en we hebben losse tapas van de kaart besteld. het eten was echt goed en de sfeer was ook top. fijne bediening die zorgt dat je je ook echt gast voelt. |
IngeK 13 augustus 2011 | |
Wij hebben genoten van het tapas-menu. Deze wordt samengesteld door de chef, maar gelukkig was het mogelijk om aan te geven wat wij er in ieder geval niet bij wilden hebben. De tapas waren heerlijk, de bediening vriendelijk en opgewekt. Het enige minpuntje is dat ze wat attenter hadden kunnen zijn met nieuwe drankjes. Buiten dat: hier kom ik snel weer! |
JPSchriek 3 augustus 2011 | |
Sinds kort nieuwe eigenaren en ook een nieuwe kok. Ik heb hier met een groep vrienden gegeten en een keer tapas met mijn vrouw. Eten was goed, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tapas zijn zeker een aanrader. Bediening is vriendelijk en accuraat. Zeker een aanrader, hier komen wij gauw weer terug. |
gombal 25 december 2010 | |
Ik woon al 30 jaar in dit dorp en heb vele eigenaren meegemaakt ik heb er onlangs met onze kinderen gegeten en stond versteld van de vlotte bediening die ons ook met raad en daad bijstond bij het bepalen van het menu en we hebben heerlijk genoten van alles wat ons voorgeschoteld werd kortom aanbevelingswaardig en we komen zeker terug! |
Anneke75 4 augustus 2009 | |
Wij hebben hier op een zaterdag gegeten. Het is voor ons een restaurant met sterke plussen en minnen. We hebben tapas besteld die prima smaakten en een fles goede rode wijn gedronken. Wat ons tegenviel was de onpersoonlijke bediening, je kunt duidelijk zien dat het een bijbaantje betrof. Dit bleek ook goed toen wij aangaven dat de Tiramisu niet lekker was en als reactie kregen dat er vele soorten tiramisu zijn. Wij hebben voldoende ervaring om te weten dat onze klacht niet onterecht was. Gemiste kans aangezien wij fervente resturantbezoekers zijn. |
Proever33286 28 mei 2009 | |
Vanavond hier gegeten. Smaakvolle tapas, vriendelijke bediening, prettig tempo. Niet duur. Kom hier zeker terug. |
Geef zelf je mening over Drank&spijslokaal LUST