Dit restaurant is gevestigd in/naast de Bibliotheek. De inrichting is trendy met veel hoge krukken. Tijdens etentijd is het redelijk druk, voornamelijk met studenten. Je moet zelf aan de counter je eten bestellen en dan wachten aan je tafel tot je zender afgaat om het eten op te halen. Het eten is prima en de prijzen laag.
Het is er altijd druk rond etenstijd. Dat is ook het nadeel. Je moet redelijk lang wachten voor een gerecht. Met redelijk lang bedoel ik tussen de 30 minuten tot wel soms één uur. Omdat de prijzen redelijk economisch zijn, moet je dat maar voor lief nemen. Je kan voor €6 al een pasta gerecht nemen. Voor de kwaliteit moet je niet te veel verwachten. Het is redelijk. Als je je pastagerecht niet snel genoeg nuttig. Dan kan het geheel aan elkaar plakken. Met als resultaat een blok pasta. Maar ja het is economisch. En als je een gezellige tafelgenoot hebt. Maakt het ook niet veel uit. Ik probeer voor 1700 uur te komen. Dan zijn de wachtrijen niet zo lang. De toetjes zijn echt lekker vooral de Crema Di Fragola.
Helemaal prima. Het format is erop gericht dat je makkelijk en snel je eten krijgt, je moet er wel zelf voor in de rij staan. Maar de prijs is prima en het eten ook. Een goed- dus.
We waren zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. De special met rivierkreeftjes, peper en saffraan was erg goed gelukt. De Pasta pesto was zoals ie hoorde te zijn. Met z'n tweeen waren we 20 euro kwijt, inclusief een drankje elk. Als de bediening/het maken nog ietsje vlotter zou werken, dan kan dit een absolute hit worden.
Lekkere pasta, vrij lang wachten. Maar je kan hier heerlijk werken en in je eentje zitten. Goede sfeer die er hangt. Ik had een pasta met gedroogde tomaatjes, rivierkreeftjes en rode pepers. Erg smaakvol, lekker pittig. Lekkere witte huiswijn ook.