Vis & Ko over zichzelf

Wij zijn echt dol op vis!! En alle andere heerlijke schaal- en schelpdieren die dagelijks bij ons worden binnengebracht. Er is niets mooier dan met deze prachtige producten dagelijks de blitz te maken in je keuken. Puur, eerlijk en heerlijk is ons devies. Geen ingewikkelde kunsten maar vis zoals het hoort! Uiteraard met de lekkerste wijnen, een jong en dynamisch bedieningsteam en topentourage!

ActiviteitenRestaurant, Catering, Private dining
KeukenBiologisch, Vis, Frans & Internationaal
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper svh Fris verdient een flesje

17 mei 2013

Vorige week donderdag hier gegeten. We hadden een super 4 gangen menu; tonijn, canner kreeft, asperges met schelvis en aarbeien toe. Alles was super lekker, de schelvis misschien wel favoriet. Ik wist niet dat dit zo'n lekker visje is. Mooi zachtgegaard in combinatie met de asperges heel lekker. Verder was de bediening keurig, alert met wijn bijschenken en super vriendelijk. Kortom heerlijke avond!

Gegeten op: 9 mei 2013.

16 mei 2013

In de heerlijk 10-daagse hier gegeten.
Het eten was erg lekker, de bereiding helemaal ok. het extra tussengerecht ; half kreeftje; heerlijk!
Uitgebreide wijnkaart. ook nog een smakelijk dessert en goede porties.
Een aanrader!

Gegeten op: 15 mei 2013.
Leak
Leak

23 april 2013

Het prettige van Vis en Ko is dat je de lunch klein kunt houden met de culibites. Deze gerechtjes worden, zoals tegenwoordig vaak, voorgesteld met het hoofdingrediënt aangevuld met een opsomming van wat daar aan toegevoegd wordt. Vaak valt het resultaat tegen, maar hier niet: het smaakt beter dan de voorstelling die je ervan had gemaakt op basis van de beschrijving. Goddelijk was de superverse coquille, de overige gerechten, tot en met het aardbeientoetje, waren echt erg lekker. Vakkundige bediening.

Gegeten op: 19 april 2013.
msg
msg

6 april 2013

Na vier maanden terug, we hebben zin om ons opnieuw te laten verrassen door deze hoogstaande viskeuken, zo mooi gelegen aan het Spaarne. Maar het loopt anders. De amuse is hetzelfde, ondermeer een garnalenbitterbal. Het blijkt een slechte voorbode. Bij het opnemen van de bestelling wacht een serieuze tegenvaller. Op de kaart staat een gerecht dat ik heel graag wil proeven maar wat niet opgenomen is in het vijfgangenmenu. De chef laat vanuit de keuken weten dat je niet kan switchen. Dan moet je 'a la carte'. Jammer.
Ook jammer is dat de keuken daarna weliswaar uitstekend blijkt in het bereiden van vis, maar dat elke creativiteit ontbreekt. Vier keurig maar nauwelijks verrassend klaargemaakte visjes passeren. Gedurende de avond zakt Vis & Ko af richting de categorie 'duur en daarom teleurstellend'.
In ieder geval is dit restaurant niet langer een rit vanuit Soest waard.

Gegeten op: 30 maart 2013.
VonKoln
VonKoln

30 maart 2013

Afgelopen dinsdag (26 maart) heerlijk gegeten! We waren een beetje laat! Maar had netjes gebeld en het was geen probleem. We werden warm onthaald bij binne komst. We mochten aan een tafel dicht bij de keuken zitten erg leuk! Zag er ook allemaal echt super uit! We begonnen met een glas bubbels en wat oesters. Daarna lieten we ons verassen met 4 gangen. Alle gangen waren super op smaak en klopte allemaal. We hadden ons laten adviseren voor een fles wijn en dat was erg goed gedaan. Als dessert wilde wij kaas. Dat was echt geen probleem. En de kazen waren super op temperatuur. Kortom wij hebben genoten en de bediening was erg kundig. En lette super goed op! Wij hebben een super avond gehad en komen zeker snel terug!

Jpiet
Jpiet
Proever in spe

Alle 204 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Vis & Ko

Schrijf hieronder je recensie over Vis & Ko. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Vrijdag12:00 - 21:30