1 2 3 4 ouder »

johan1 johan1 4 februari 2012

Dinsdag de 31e geweest. Mooie zaak en vriendelijk personeel maar beroerd eten. En daar kom je toch voor. De pizza di parma was een een aanfluiting: pizzabodem, basis kaastomaatsausje, wat geblakerde plakjes ham en klaar. En de panna cotta was.... een aanfluiting. Keihard chocoladeijs. Het schijnt hier doorgaans goed te zijn, maar tijdens het filmfestival kun je deze zaak beter mijden.

Richard-rotterdam Richard-rotterdam 2 februari 2012

Gezellig zitten eten met een groepje vrienden. Echter eten was zeer teleurstellend, Pizza was enorm zout en de salami had een vele te zoute en sterke smaak en lucht. De salami stonk echt, een beetje een vislucht maar dan voor vlees. Je zou toch denken dat een beetje Italiaan wel een goede pizza kan bakken, maar schijnt toch moeilijker te zijn dan het lijkt. Maar heel weining Italianen in Nederland die dit kunstje onder de knie hebben

Fan of food Fan of food 11 december 2011

Ik kom hier regelmatig en vandaag weer eens de pizza al Salmone genomen, het blijft toch een verrukkelijke combinatie, zalm met rucola. De bediening is als altijd beleefd en vriendelijk. Een hele goede keuken, chapeau voor de keukenbrigade en dat bij een hele goede prijs-/kwaliteitverhouding. Een echte aanrader!

benploeg benploeg 6 augustus 2011

Vriendelijke bediening, maar geen goede kennis van wat geserveerd werd. Het hoofdgerecht was uitstekend. De wijn ook, maar duur. En het nagerecht was echt minimaal. Duidelijk goed concurrerend met de hoofdgerechten maar bezuinigend op nagerechten; bijvoorbeeld een coupe Monte Bianco: een kinderijsje met een flintertje chocoladesaus en niet te ontdekken advocaat.

sisko sisko 14 mei 2011

Wat te doen als je nog wilt eten voordat je naar de film, het theater of concert in Rotterdam gaat? Voor mij is die vraag definitief beantwoord: Caffe Italia. Het eten is goed, niet super maar beter dan veel van de buren op het Schouwburgplein, de aankleding kan beter - met mooi weer gewoon lekker op het terras aanschuiven - maar het toppunt is de bediening: zeldzaam goed! Vriendelijk, attent, snel. Ik kom zeker terug om wat meer van de kaart te kiezen, en lekker van de goede service te genieten...

tingroeneveld tingroeneveld 18 april 2011

Eten was prima, maar er hing niet echt een gezellige sfeer in de zaak. Leek wel alsof het personeel geen plezier had in zijn/haar werk.

wrtimmermans wrtimmermans 5 februari 2011

heerlijke pizza's en pasta's, maar ook de voorgerechten zijn top! ga zo door. service is prima. wij zijn tevreden

ninalaniina ninalaniina 23 januari 2011

Heelijk gegeten bij Caffe Italia. Goede pizzaprijzen tussen € 8 en € 12. Vooral de pizza Basilicum was origineel en goed van smaak. Ook niks dan lof voor de bediening: snel, alert en vriendelijk. Zeker een aanrader om in een gezellige entourage een pizza te pakken.

zelis73 zelis73 4 december 2010

Heb gisteren bij restaurant Italia erg lekker gegeten, bediening was ook vriendelijk. Zeker een aanrader om na het shoppen snel en lekker te eten. Leuke kerstversiersel :)

Kaar200 Kaar200 7 november 2010

Vanavond lekker gegeten met mijn gezin in het mooie italiaanse restaurant. We komen hier wel vaker en elke keer gaan we weer met blije gezichten naar huis. Het is trouwens heel mooi geworden met het nieuwe interieur. Complimenten!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Caffe Italia