Reserveer nu

KeukenFrans, Internationaal & Europees
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Restaurant Chique doet zijn naam eer aan! De aankleding is stijlvol, de open keuken ziet er netjes uit en de openstaande deuren bieden uitzicht op de Rijn Ook over het eten niets dan goeds. De dungesneden Hamachi met kanzi-appel heeft zelfs een prijs binnengesleept in Alphen aan de Rijn. De bediening geeft je het gevoel welkom te zijn en behandelt je alsof je al minstens honderd keer te gast bent geweest. Ook leuk: Met de boot kun je bij Restaurant Chique aanmeren en een picknickmand ophalen als je een dag onderweg bent. Ideaal!

fransvelde fransvelde 11 mei 2012

Enige weken geleden alhier geweldig gegeten. Nog niet eerder aan toegekomen hen op de juiste wijze te bejubelen!

We hadden de paasdagen doorgebracht in Frankrijk en België. Nadien op de terugweg langs (schoon)mama want die was de volgende dag jarig. Plan? eten in AadR bij Chique. Nieuw, leuk, goede berichten. Nou, dat hebben we geweten.

Werkelijk alles was nagenoeg groots te noemen, de bediening acteerde op goed niveau, reageerde alert. Leuk reacties op wat quasi lollige opmerkingen van onze kant.

We hebben fantastisch gegeten. Elk gerecht was bovengemiddeld van smaak en presentatie. Eerlijk is eerlijk: we hadden in dagen niet zo goed gegeten.

Een zeer mooie aanwinst voor AadR! Succes toegewenst. We komen snel weer ...

Eveline2 Eveline2 13 maart 2012

Afgelopen zondag tijdens de restaurantweek heerlijk gegeten bij Chique. We werden gastvrij ontvangen en naar onze tafel gebracht. Tafels staan niet te dicht op elkaar zodat er voldoende privacy is. Timing was uitstekend, niet te haastig maar ook niet te traag. De gerechten werden mooi opgediend, de amuses waren echt iets bijzonders. Het enige jammere was dat er geen aandacht was besteed aan de opmerkingen die ik bij de reservering had geplaatst maar werd gezegd van wel en dat de bediening steeds vergat dat wij voor het bijpassende wijnarrangement hadden gekozen. Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de aanpassing van de gerechten tijdens het diner. Het bijpassende wijnarrangement was lekker, m.u.v. de wijn bij het eerste gerecht die erg apart was (een Italiaanse wijn van een onbekende druivensoort) maar nogal zuur was en voor het overige niet erg bijzonder. De wijnen bij hoofdgerecht en dessert waren daarentegen wel erg lekker. De inrichting is modern, sfeervol en gezellig. Er was voldoende aandacht door de bediening voor ons en we voelden ons echt welkom. We komen hier zeker terug.

food4fun food4fun 10 maart 2012

De Alphense Horeca mag wel oppassen, dit Restaurant begint sterk uit te lopen op de betere Horeca in die plaats, Ik zie wel iets in die richting maar dan hollend en hijgend er achteraan.
De prestatie die hier geleverd wordt verdiend de classificatie Uitsekend.

robvanderaa robvanderaa 6 maart 2012

Afgelopen Zaterdag met zijn vieren alhier gegeten.
We hadden het menu Chique,vier gangen signature met aangepaste wijnen.
Na een erg verrassende en smakelijke amuse volgenden vier aangename gangen vis en vlees.
Mooi gepresenteerde schotels ,goed van smaak.
Ook de begeleidende wijnen waren uitstekend evenals de combinatie met de gerechten.
De vriendelijke,gastvrije bediening verdient zeker lof.
Ze zijn hier goed bezig.
Wij komen zeker een keer terug.

Roy67 Roy67 29 februari 2012

Waren vorige maand hier om ons ondertrouw te vieren. Werd door Restaurant Chique ook echt een feestje. Personeel was heel attent en kregen zelfs een bijzonder extra nagerechtje aan de tafel bereid. Door middel van vloeibare stikstof werden heerlijke "Magnum"-ijsjes gemaakt.
Normaal is het hier al zeer goed toeven, maar deze keer was 't nog bijzonderder.

Geef zelf je mening over Restaurant Chique!

LunchDiner
MaandagGesloten