Inmiddels een aantal maal bij Piazza Armerina gegeten en nog niet teleurgesteld. Een leuk kleinschalig restaurantje waar een warme sfeer hangt en het personeel zijn best doet om het je naar de zin te maken. Eten is dik in orde en de prijzen zijn correct. Absoluut een van de betere Italiaanse restaurantjes. Mij zien ze er nog regelmatig terug.
Leuk gastvrij restaurant met rustige sfeer en echte goede Italiaanse keuken en zeer vriendelijke bediening. Liefhebbers van de Italiaanse keuken moeten hier zeker een keer gaan eten. De bediening is nog echt netjes en vriendelijk zoals je niet vaak meer meemaakt. Het eten is echt superlekker en bereid met verse producten. Goede prijs kwaliteit verhouding en je komt absoluut niets tekort. Een aanrader dus!
Zeer aardige bediening en erg gepassioneerd. Lekker eten en heerlijk buiten in de achtertaan gezeten. Naast de kaart hebben we ook buiten de kaart om gegeten. De specialiteit van de chef was scampi in visrolletjes. Erg lekker. In overleg met de bediening iets samen gesteld voor een van de kinderen. De kinderen konden tenslotte hun eigen ijs samenstellen uit de enorme keuze smaken. Zelfs smurfenijs was er. Dat is het voordeel als de zaak ook ook ijssalon is.
Ik kende Armerina alleen als(goede)ijssallon,maar kwam nooit op het idee om daar eens te gaan eten. Misschien omdat het heel vroeger een Chinees restaurant was, dat ik niet zo best vond. Stom, want er wordt daar eerlijk en goed gekookt. Ik had buiten de kaart om een heerlijke siciliaanse kip.
Bij mooi weer kun je achter het restaurant in de binnentuin eten. Behalve een goede kok, hebben ze ook iemand met groene vingers in huis;een waar paradijsje. Prijs/kwaliteitverhouding is in orde en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. De piza`s zijn normaal geprijsd. Bediening was hartelijk.