Gezellige sfeer en leuke bediening. Het concept spreekt mij erg aan, allerlei lekkere kleine hapjes die je met elkaar kunt delen en voor ieder is er wat wils vooral de eendeborst en de thaise viskoekjes zou ik beslist aanraden! . We hebben een heerlijke avond gehad....... juist omdat je niet alles in 1 keer op tafel krijgt maar in meerdere gangen et ben je lekker lang aan het tafelen en genieten.
de kwaliteit van het eten is niet om over naar huis te schrijven elke thuiskok kan dit fabriceren (koken noem ik het niet eens!)
Je besteld wat te eten, en het hele personeel gaat eerst even zelf eten voordat ze ons eten gaan bereiden, zoiets had ik nog niet eerder mee gemaakt.
En de Prijs van ca € 60 euro voor 2 personen, voor een thuismaaltijd is aan de hoge kant.
De gerechtjes ( behalve de starters, want die waren lekker) zijn van niet meer dan gemiddelde kwaliteit. De keuzes op de menukaart zijn niet helemaal op elkaar afgestemd.Als je wat variatie wilt ontkom je er niet aan om wat onlogische combinaties te maken.
Lente heeft zijn logistiek niet op orde: erg lange wachttijden ondanks het maar matig gevulde terras.
In totaal toch 60 euro voor twee personen uitgegeven. Aan de hoge kant, gezien de kwaliteit van het gebodene. Vonnis: voor de lunch OK, niet om nog eens te gaan dineren.