| Activiteiten | Restaurant, Bistro | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het restaurant ligt vlak bij de B&B waar wij verbleven. Wij waren met 4 personen. Het is aspergetijd dus twee van ons hebben genoten van de uitstekend op z'n Limburgs bereide asperges als hoofdmaaltijd. De menukaart en de wijnkaart bieden ruime keuzemogelijkheden. Tevens is er een aantrekkelijk menu van de dag. Het restaurant is gezellig ingericht en de bediening is zeer attent. Kortom La Boheme is een aanrader en een topper.
Gegeten op: 1 mei 2013.
We hebben gisteren, 14 april 2013, weer eens uitstekend gegeten bij La Boheme. Niet het menu deze keer, maar a la carte. Van de amuse (eendenlever) via het voorgerecht van carpaccio van zalm met coquilles en krokante rode ui, naar de hoofdgerechten kabeljauw met venkelpuree en waterkerssaus of het Zuiglam met een groentelasagne en de Runder-entrecote met gekonfijte paprika, oesterzwam en rode wijnsaus. Creatief en lekker en ook weer heel gezellig.
Aanrader !
Vandaag weer heerlijk gegeten, menu van de chef. Indien je iets echt niet lust, kun je hiervoor iets anders kiezen. Zelf heb ik een lactoseintolerantie, houden hier voortreffelijk rekening mee, kreeg een lekker eigen gemaakt appelgebak als dessert. Goed advies in de wijnkeuze, kon de wijn voorproeven. Je voelt je echt thuis.
Gegeten op: 22 maart 2013.Dit restaurant ligt in de wijk Sint Pieter, even buiten het centrum van Maastricht. De sfeer is absoluut aangenaam, mooie warme en moderne inrichting. We werden verwelkomt door de gastvrouw die de gehele avond hartelijk en ontspannen de bediening deed. We besloten niet het chef menu te nemen (29 Euro) maar à la carte te eten. Vooraf de lauwwarme Schotse zalm met venkelsalade en een gefrituurde gamba erop, mooie smaakcombinatie. Als tussengerecht de kreeft die mooi geserveerd werd met een goede cuisson. Vervolgens kwam de kalfswang, een heerlijk mals stukje vlees met een aarappelpureetje en bijpassende groenten. Als nagerecht een voortreffelijke crème brulée. De portionering was goed. Het wijnarrangement mocht wat mij betreft wel wat beter, met name de witte rioja miste wat fruit en had een bittere nasmaak. Ook het vooraf genomen moezelwijntje was wat flets. In het algemeen zeker een aanrader.
Gegeten op: 23 februari 2013.
we werden erg hartelijk ontvangen bij restaurant La Boheme.
het eten was voortreffelijk en over de wijnkaart was ik erg te spreken. de menu kaart had mooie gerechten van het seizoen.
ik kom zeker een keer terug!
Schrijf zelf een recensie over La Boheme
Schrijf hieronder je recensie over La Boheme. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 18:00 - 22:00 |