KeukenFast food, Internationaal, Vegetarisch & Biologisch

Ein-Proever Ein-Proever 3 november 2011

Vooropgesteld: wat je krijgt is best lekker. De porties zijn echter klein en hoewel ik begrijp dat biologisch duurder is (en ik er best wat meer voor over heb) is de kwaliteit-prijs verhouding hier ver te zoeken. Maar de reden waarom ik hier niet meer terugkom is dat je niet krijgt wat je bestelt en betaalt. Het is mij al twee keer gebeurd, en een van de keren had een andere klant ook een probleem met de bestelling. Als je je friet afhaalt kom je er thuis pas achter en dan is met €12 voor één friet en twee snackjes de verhouding toch écht zoek. Jammer want een goed en sympathiek initiatief, maar met deze uitvoering ben ik niet bereid zoveel meer te betalen voor een frietje en snack.

robert1 robert1 14 oktober 2011

Deze "friettent" steekt boven de rest uit. Niet alleen qua smaak.

Je hebt van die ondernemingen waar de eigenaar echt het verschil maakt. Bij deze bio-snackbar (de 1e van Nederland!) is dat bij uitstek zo. Ik kwam hier een keertje zomaar binnenstappen -zonder trek in friet- terwijl ik lasagna wilde, van een restaurant verderop. De eigenaresse stond me gelijk behulpzaam te woord en legde uit waarom "biologisch ècht lekkerder" is. Ik beloofde terug te komen - en hoewel ik niets heb met snackbars ben ik hier vaste klant geworden.

De gastvrouw is vlot en grappig en haalt mooie streken uit. Zo staat ze met een lullig speelgoed trommeltje de aktie van de maand aan te kondigen, compleet met Haagse Humor, iedereen ligt gelijk gevouwen. Je krijgt ook een portie vertier naast je portie verse ongeschilde biologische patat en je BioNade en je VegaBurger en je Groentje- of SojaKroket. Ik vind het echt lekker hier - en ben toch een uiterst kritische gast.

Ook leuk dat verder op aan de Jan van Galenstraat, Club Lite is geopend... voor het blote-voeten-dansen even bio-snacken!

sslekker sslekker 22 mei 2011

Lekker knapperige friet met veel kleine kleine stukjes.. hmmm kroket was ook heerlijk, echt een andere smaak dan de normale. Stoofvlees was in de aanbieding en ook prima te doen! wij komen zeker terug

Marykee Marykee 23 april 2011

Laatst hier friet en kroket gehaald. Helaas meer dan de helft van de friet was afval, van die kleine stukjes. Als je wel goede hebt, is het wel zeer smaakvol. De kroket smaakte nergens naar, mocht er een tweede keer komen, dan de goedkope

Marcelman Marcelman 20 januari 2011

Eens proberen dacht ik, maar geen tweede keer meer.. Tomatensoep was lauw, frieten waren slap, bruin en slecht van kwaliteit. Stoofvlees was totaal niet naar verwachting en veel te weinig. Later realiseerde ik me dat ik eigenlijk nog nooit zo vies (en duur) gegeten had in een snackbar...

Geef zelf je mening over Natuurlijk Smullen

MaandagGesloten