Met een bijzonder aangenaam gezelschap van 5 personen aten we bij De Witte Buffel. Beetje krap aan een tafeltje, de tafels tamelijk dicht opeen. Gelukkig wel achterin, zodat we niet op de tocht zaten. Bediening was voldoende vriendelijk. De kok deed zijn best. Maar brood met aioli vinden wij geen voorgerecht, dus dat kozen we niet. Het werd aangeboden in het dagmenu. Bij het hoofdgerecht varkensmedaillons kwam een mosterdsaus die nauwelijks naar mosterd smaakte, maar wat nog erger was dat de saus binnen enkele minuten de stijfheid had van koude brinta. Jammer. De toetjes waren in zijn geheel voorbereid (brownie en zo), maar zeker smakelijk. De rode huiswijn vonden we lekker. Niet verkeerd gegeten, maar ook geen hoogtepunt in onze eetervaringen.
We aten hier regelmatig tot ik een garnaal in tempurabeslag kreeg die niet een gepeld was. Moest dus eerst het beslag eraf halen, toen de garnaal pellen en dan pas opeten. De keuken reageerde met de tekst: Dat hoort zo!
Maar goed, een restaurant krijgt altijd een tweede kans van mij. Helaas probeerden ze me toen wijs te maken dat het echt kalfsvlees was bij de vitello tonato, terwijl er overduidelijk rosbief op mijn bord lag. Ook toen werd weer niet ingegrepen.
We gaan nu liever naar Op de Haven!
Goed eten met net dat beetje meer, voor een hele schappelijke prijs (15 euro voor een hoofdgerecht). Goed gekozen huiswijnen. Verder rolstoeltoegankelijk en het toilet is op de begane grond.
We waren op zoek naar een plek om even snel iets te eten, maar hebben uiteindelijk een heerlijke avond gehad! Vriendelijke bediening en erg lekker eten.
Kwaliteit was redelijk. . Een broodje bij binnenkomst ontbreekt, een amuse ontbreekt, je moet vragen om je drankjes, de sausjes zijn naar ik vermoed voor een deel kant en klaar, het kaasplankje dat ik voor na bestelde werd niet uitgelegd en was kwalitatief onder de maat. Slappe port daarbij. Als bijlagen bij de gerechten kregen we een puntzakje friet en 3 stoofpeertjes (voor 3 personen). Ik ben al met al nog niet overtuigd. Het was echt niet slecht, maar een paar puntjes op de i zijn nog wel nodig. Prijs-kwaliteit verhouding: matig