Heerlijke couscous met verse gestoomde groenten, ontzettend aardige bediening en waanzinnig lekkere zelfgebakken taart toe... En dat voor een heel klein prijsje! Top!
Simpel, eerlijk en goed (koop) kun je hier eten! Bediening was erg vriendelijk maar misschien iets te druk om perfecte service te geven. Wel jammer dat er niets te knabbelen is als je bijvoorbeeld even moet wachten op iemand anders zoals de dames naast ons.
Een goede formule en nog goed uitgevoerd ook. Drie gerechten met als basis couscous en zeven gestoomde groenten. En dat voor een prikkie. Je zit er leuk en de couscous (royal) is zeer goed. Bovendien is de portie ook royaal en kan je altijd nog bijbestellen. Bediening was ietwat onwennig en de oude ruimte is nog net wat gezelliger dan de nieuwe ruimte. Goede koffie en uistekende tarte tartin na, al miste ik toch de echte appeltaart die er helaas niet meer was.
Prima filosofie: alleen couscous. In drie soorten; vega, gewoon vlees, extra vlees. Fijne muziek. Ook het interieur is goed; geen modieuze poespas, maar een ouderwets soort simpele klasse. Muziek sluit er ook mooi bij aan. Beleefde mensen ook, van eigenaar tot en met personeel. Goeie sfeer dus, de eigenaar heeft hier goed op gelet. Geen voorgerechten; hoeft hier ook niet. Leuk he? Wel mooie taarten toe. En hele goeie couscous; de duurste voor 13,50 geloof ik... Ha, daar wordt het dus heel erg druk nu: ik hou ze voortaan geheim!!