32 recensies

6 mei 2013

Het eten is hier erg goed. Verse producten en heerlijke smaken. Het eten word vers bereid op een plaat. Echt onwijs lekker allemaal. De bediening mist sturen en maakt meerde fouten, verkeerde wijn, en een rekening die niet klopt dit restaurant verdiend meer gasten. Wij waren die dag de enige gasten.

Gegeten op: 8 januari 2013.
Maastricht1956
Maastricht1...
Meesterproever

23 april 2013

Vorige week ook met een grouponbon gegeten. Bediening was zeer snel en vriendelijk. We kregen een mooi plekje aan een griltafel. Het menu bestond uit zes gangen sushi en de rondes werden steeds mooi na elkaar opgediend. We hebben er ongeveer 2 uur gezeten. Sushi was vers en verrassend. O.a inktvis met een speciaal sausje, sushi met kip en crispy, sashimi tonijn etc. Zeker voldoende. Wijn, huiswijn, paste goed bij het eten.

Hoppa12345
Hoppa12345

27 maart 2013

Wat is dit jammer! Was hier wel eens eerder geweest, toen was ik best te spreken over dit restaurant. Toen zag ik dat er een groupon-actie was bij dit restaurant. Geen moment over geaarzeld en besteld. Wat voelde dit keer als 2de rangs.
De sushi leek niet vers. Tempura over de sushi was soppig en de rijst proefde alsof het niet vers gemaakt was.
Iedereen kreeg van tevoren een nat handdoekje en degene met groupon bon kregen het niet. De menukaart kreeg je niet eens van tevoren, dus hadden wij het maar op internet gezocht. Wij hadden aangegeven dat wij geen inktvis wilde hebben, kregen wij tot 2 keer toe inktvis.
Moesten zelfs een dik uur wachten op een tussengerecht.Hier hadden we dan nog wel een drankje voor gekregen, voor het lange wachten. Totaal 3,5 uur gezeten om alles te krijgen, van 7 uur tot half 11. Aan het einde had ik niet echt het gevoel dat ik vol zat. Vind het gek na zoveel tijd. Er stond ook duidelijk bij het hoofdgerecht een boot met sushi, wij kregen een klein mini schaaltje met een paar stukjes sushi.
De gordijnen en de ramen waren niet fris meer. Mocht best wel eens schoon gemaakt worden. Echt zonde, omdat je een groupon bon hebt, voelde dit echt als 2de rang terwijl je eigenlijk wel dezelfde prijs-kwaliteit verwacht.
Kom hier niet weer.

Gegeten op: 23 maart 2013.

2 maart 2013

In 1 woord: super vers! We hebben donderdag bij Sakura gegeten met een Groupon. 6-gangen sushi menu. Als bonus nog een soep erbij. Heel gastvrij ontvangen, vis alles behalve vissig. Dus geen vieze geurtjes. Duidelijk van de dag zelf. Sashimi van octopus was ook heerlijk. Niet verwacht. Fijne tijd tussen de gerechtjes. 1 min-puntje: het was wat koud in het restaurant. Verrassende combinaties bij de verschillende sushi's.

Gegeten op: 28 februari 2013.
MarloesM
MarloesM
Fijnproever

15 januari 2013

Heerlijk eten hier, alles vanaf de plaat klaargemaakt, alles vers, en à la minute bereid! De jonge gastheer is geweldig, maar is hij afwezig is het 1 grote chaos , dan wordt je zo vergeten, en staan er dingen op de rekening die er niet horen. Toch zeker een aanrader voor het eten en

Haasje1950
Haasje1950
Meesterproever

2 januari 2013

De sushi die geserveerd werd voor het 6 gangen sushi dining menu (Groupon) was geweldig. Hierop was niets aan te merken, de vis was vers en van goede kwaliteit en de sushi's waren kort gezegd heerlijk! Over de bediening was ik echter minder tevreden... we werden geplaatst aan een tafel die meer leek op een wachttafel voor het take-away gedeelte, niet echt gezellig dus. Vooraf werd netjes gevraagd of er sprake was van allergieen, heel netjes dus. Vervolgens werd ons een prima huiswijn geserveerd en een heerlijk eerste hapje. Helaas duurde het uitserveren van alle 5 andere gangen een stuk langer, hierdoor hebben we uiteindelijk 4 uur!! in het restaurant gezeten. Mijns inziens té lang voor een 6 gangen sushi menu waarbij ieder hapje uit ongeveer 2 stukjes sushi bestaat. Ook werden enkele keren fouten gemaakt wbt allergieen. Ondanks dat vooraf gevraagd is of er rekening gehouden moest worden met allergieen werd gedurende het diner geen rekening gehouden met de aangegeven allergie (schaal/schelpdieren). Hierdoor werd 2 gangen achter elkaar een gerecht geserveerd werd dat niet geschikt was. Dit is overigens heel netjes opgelost maar wanneer vooraf aangegeven wordt hier rekening mee te houden levert dit toch enkele vervelende situaties op die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Vooral vanwege de lange duur van het diner zal ik in de toekomst overwegen sushi af te halen bij Sakura ipv er te gaan zitten eten.

Gegeten op: 30 december 2012.
claus17
claus17
Topproever

16 november 2012

Entourage ziet er mooi uit, personeel is zeer vriendelijk, sushi was lekker, doch niet bijzonder en relatief weinig voor het geld wat je ervoor betaald. Bij aankomst werd ons een sparkling saki aangeboden als startersdrankje, hier ben ik akkoord mee gegaan, meer uit beleefdheid, ik ken het drankje niet. Tijdens het afrekenen bleek het om champagne te gaan, van E14,00. Jammer dat dit op deze manier wordt verkocht. Stoelen zitten verschrikkelijk als je rond de 1.70m bent of langer, je kunt je benen nergens kwijt, erg vervelens. Voor ons geen tweede keer, ik zou dit restaurant niet aanraden bij familie of vrienden.

Hugov
Hugov

5 november 2012

afgelopen zaterdag hier gegeten met een zesgangen groupon aanbieding. onder de indruk toen we binnenkwamen, leuke koivijver in de hal en een knusse indruk. helaas passen de stoelen niet goed bij de kookplaat, langer dan 1.70m zit je de hele avond met je knieen tegen een plaat. We zijn begonnen met een heerlijk apperatief. personeel is vriendelijk maar we kregen wel een beetje het idee dat we de grouponkosten eruit moesten drinken, wat opdringerig daarin. het eten was lekker maar kwam supertraag de keuken uit. om zeven uur aten we aan tafel en on elf uur!! hadden we pas vier gangen gehad. Omdat een van de gezinnen een oppas had zitten konden we het echt niet later maken en zijn we opgestapt. Toen we aangaven dat het belachelijk was dat je 1 gang per uur krijgt (let wel: 2 stukjes sushi per gang dus niet bijster veel) hoefde we de groupon niet in te leveren en konden we nog een keer op herhaling komen. Netjes opgelost we gaan nog bedenken of we hier gebruik van gaan maken.

Gegeten op: 3 november 2012.
maniet
maniet
Expertproever

14 oktober 2012

Gisteren voor de eerste keer heerlijk gegeten bij Sakura Apeldoorn. We waren met 2 personen en hebben genoten van het sushi dining menu. Een 6 gangen menu, waarbij de ene gang nog lekkerder was dan de vorige. Het enige minpuntje was dat er in de bediening nogal eens wat misging. Drankjes werden vergeten en er zat erg veel tijd tussen de gangen. Na 3 uur aan tafel hadden we nog maar 4 gangen gehad. De vijfde gang kwam ruim een half uur later en toen ging het mis. Andere gasten kregen onze zesde gang (per ongeluk). Waardoor wij nog bijna een uur hebben moeten wachten. Uiteindelijk na excuses van de bediening en de manager hebben we een kopje koffie van het huis aangeboden gekregen. Maar 4,5 uur aan tafel voor een 6 gangen diner met 2 personen is toch wel heel erg lang. De entourage en de overheerlijke sushi hebben het enorme lange wachten enigzins verzacht.

Gegeten op: 13 oktober 2012.
monique45
monique45
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 oktober 2012

prima gegeten, niet goedkoop maar wel heel lekker. Ook wij zijn hier voor het eerst in aanraking gekomen met Hana-Awaka, heerlijk. Goede bediening, lekker vers eten

Gegeten op: 7 april 2012.

Schrijf zelf een recensie over Sakura