Reserveer nu

KeukenJapans, Aziatisch, Koken aan tafel, Lunchroom & Sushi

Bij Sakura kun je uitgebreid Japans dineren. De sushi wordt met de hand gerold en de vis is zeer vers. Dit restaurant besteedt aandacht aan de kleine dingen. Zo staat op de kaart een duidelijke uitleg bij ieder gerecht. Handig, zeker voor wie nog niet thuis is in de Japanse keuken! Voor de kinderen is speciaal een menu samengesteld met zeven gerechten, waaronder misosoep en yakitori. Weer eens wat anders dan de all-you-can-eat-formule!

Lauren86 Lauren86 17 april 2012

bij Sakura gegeten goed eten.erg lekkere wijn.de bediening gastvrijheid . prijs/kwaliteit verhouding.En ook een prima sfeer.

proever070312 proever070312 7 maart 2012

Geweldig lekker gegeten, ontzettend vriendelijke bediening en een subliem wijnarrangement. Wij komen zeker terug en kunnen het iedereen van harte aanbevelen. Helemaal TOP

sterrenmaat sterrenmaat 24 december 2011

We hebben een SUSHI maaltijd besteld via Sweatdeal om kennis te maken met de Japanse keuken. Het gerecht bestond uit slechts 4 X 2 Sushi-hapjes en 4 glazen Sake-wijn. De wijnen werden goed uitgelegd, maar er werd van te voren niets gezegd over de sterke wasabi die bij elke sushi werd geserveerd. Mijn vrouw is allergisch voor mierikswortel(wasabi), dus heel slecht dat er niet van te voren gewezen werd op evt. gevoeligheden van vreemde groenten/sauzen etc. De waarde van de maaltijd was 88 euro voor 2 personen. We kregen een volstrekt onvoldoende maaltijd van dit restautant. Nooit meer naar Sakura!!

LaRegola LaRegola 26 oktober 2011

Mooie kwaliteit vlees en vis met een heerlijke bereiding en een zeer prettige bediening.

Proever46700 Proever46700 31 augustus 2011

Gezellig restaurant waar om de kookplaat heen gegeten wordt. Kok communiceert leuk met de gasten. Het eten is heerlijk.

Geef zelf je mening over Sakura

MaandagGesloten
Dinsdagvan 15:00 tot 23:00