| Keuken | Grieks | |
| Huiswijn per glas | €2.90 | |
| Openingstijden |
| |
angelinekoster 25 mei 2012 | |
ook wij zijn vanavond met een bon van vaksntieveilingen geweest ,de bon was al bijna 2 maanden verlopen maar dit was geen probleem, ik heb 21 euro betaals voor 2 personen en 4 euro voor de vakantieveiling.inderdaad we konden alleen maar kiezen uit de menukaart uit 3 voorgerechten/3 hoofdgerechten en 3 desserts.
tammie1972 25 mei 2012 | |
Vrijdag 18 mei hebben ook wij bij Olympia gegeten met een bon van Vakantieveilingen..Voor het bieden kijk ik altijd EERST op watvoor menu de veiling betrekking heeft, want dan weet ik namelijk of de keuze mijn smaak kan zijn..Verder kijk ik wat de prijzen zo ongeveer zijn als je er gaat eten..DAN pas ga ik bieden..en tja als je dan een veiling hebt "gewonnen" dan is het natuurlijk afwachten hoe het smaakt, hoe de bediening en de sfeer is, etc. Je zou evt. ook eerst bij recensies kunnen kijken VOOR je gaat bieden, maar neem van mij aan, al die negatieve recenties zijn van mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten..Wij waren na het lezen ook sceptischer dan normaal, maar het viel reuze mee..Het was vol, wij waren wat vroeg, dus moesten we een minuut of 5 wachten, geen enkel probleem. Aardige dame die ons hielp. Niets ren en vlieg werk, gewoon zoals wij gewend zijn bij al die andere Griekse (en overige) restaurants waar we zijn geweest. De soep, die kunnen ze misschien beter in een wat kleinere kom serveren of er wat bijscheppen, maar in principe is het meer dan voldoen, zeker als het pas het voorgerecht is. Hoe vaak zit je niet al aardig vol na alleen nog maar de soep??? Zeg nou zelf..De soep smaakte verder gewoon goed, was lekker, voldoende. Na het afruimen kwam langzaamaan de salade en niet veel later ook het bord met het hoofdgerecht (ouzo schotel), ik als veelvraat had nog mijn bedenkingen over de hoeveelheid, maar zat echt bommetje vol tegen de tijd dat mn bord schoon en leeg was. Het smaakte echt goed en lekker en heb behoorlijk wat Griek ervaring. Het ijs was idd 2 bolletjes met slagroom, wat chocolade en er zat heel apart als garnering een stuk of 2 a 3 kleine stukjes cake bij. Dat is men in Nederland schijnbaar niet gewend en is het dus raar, nu ben ik niet zo'n cakeliefhebber dus van mij had het ook niet gehoeven, maar ik kon het heel makkelijk aan de kant schuiven en lekker genieten van mn ijsje. Incl. drinken hebben wij heerlijk en meer dan voldoende gegeten voor nog geen 28 euro incl. de administratiekosten..En het is een keuzemenu natuurlijk..die zijn altijd kleiner dan de normale porties, waar je ook komt..niet vergeten mensen..Belangrijk!!!! IK HEB GEEN AANDELEN IN DIT BEDRIJF..KEN DEZE MENSEN OOK NIET..WAS HIER OOK MAAR VOOR HET EERST!!!! HEB GEEN ENKEL BELANG BIJ MIJN POSITIEVE RECENTIE, enkel dat het enorm oplucht om even duidelijk te maken dat hier wel erg veel zeikerds reageren..en dat de werkelijkheid toch echt wel anders is!! |
sahereh 21 mei 2012 | |
zondag avond met een bon van vakantieveilingen gegeten, daarvoor krijg je een menu met keuze vanuit alleen maar 3 voor, hoofd en nagerechten genoemde 3-gangen keuzemenu! die interesseer je niet echt! De vrouwelijke serveersters is wel aardig en alles krijg je op een redelijk tempo maar t eten is helemaal niet goed voorbereid, vettig vlees en smaakloze rijst in gebroken borden!!!! onbegrijpelijk die gebroken borden!!
Lucienne 21 mei 2012 | |
Vanavond met een bon van vakantieveilingen gegeten. Restaurant zat vol, volgens mij ook allemaal met een bon. En ja, het servies daar ontbrak een stukje van en de ober met de baard heeft nog nooit van hospitality gehoord. Beter kleden en een glimlach doet al veel.Maar voor de rest, de dames in de bediening waren aardig, we werden in een juist tempo geholpen en het eten was oke. Zeker voor de prijs wat wij voor de bon hadden betaald. Ik hoop dat dit restaurant het gaat redden, zonder kortingsbonnen en met een mooie nieuwe boulevard voor de deur, het is hun gegunt, ze werken er hard voor. |
timothy4 20 mei 2012 | |
Gister uiteten geweest. Toen we binnen kwamen vroegen we of we op het terras buiten konden zitten. Het was rond de 20 graden en het terras stond vol met stoelen en tafels. We kregen als antwoord dat dit niet mogelijk is. Raar? Ja?
Geef zelf je mening over Olympia
| Maandag | van 17:00 tot 22:00 | |
| Dinsdag | van 17:00 tot 22:00 | |