7.7
7.2

1 2 ouder »

Raquel26 Raquel26 21 maart 2012

Als ik trek heb in echt chinees eten dan ga ik hier naar toe. Eigenlijk al jaren. Hier vind je nog authentiek cantonees eten. Heerlijke smaken en altijd lekker! Personeel zeer beleefd en vriendelijk. Nu ik er weer aan denk krijg ik weer trek. Gelukkig heb ik weer voor volgende week weer een tafel gereserveerd, gezellig aan de ronde tafel met familie. Voor iedereen die van echt chinees eten houdt, is dit een aanrader!!!!

etovoor etovoor 12 augustus 2011

Gisterenavond weer gegeten bij dit gezellige restaurant.
Wij komen er al vanaf het eerste begin en iedere keer weer zijn de gerechten heerlijk. Het personeel is zeer vriendelijk en als je ze vraagt over hun cultuur kunnen ze er uitgebreid over vertellen. Ook met de Kerstdagen weten ze er iets heel bijzonders van te maken met aparte smaken die wij nog niet kennen.
Er wordt de laatste tijd regelmatig afgehaald, maar de verhouding tussen zitten in het restaurant en afhaal is naar mijn mening ongeveer fifty-fifty.
Volgens zeggen gebruiken ze geen magnetron en dat is te proeven. De mensen die dat weten komen daarom ook hier.
Ze hebben wel eens nieuwe gerechten geïntroduceerd, maar als menigeen toch maar steeds "nasi goreng speciaal" blijft bestellen, dan is dat blijkbaar "de markt".
Voor ons is het een hele goede Chinees, die ook eens gerechten weet te maken op wens.

chinafreak chinafreak 25 januari 2010

Lekker eten, vriendelijke bediening en altijd snel geholpen. Vooral de Cantonese specialiteiten zijn top.

speedfreakssj speedfreakssj 5 maart 2009

Ik at hier vroeger redelijk vaak en dan zowel afhaal als daar in het restaurant.
Tegenwoordig alleen afhaal dus ik kan alleen daar over oordelen, kwaliteit zal toch wel anders dan wanneer je het aan tafel krijgt denk ik.
De laatste keer was, net als een paar keer daarvoor, de bami te gaar, anderen vonden hun bestelde gerecht ook minder dan voorheen.
Hebben ze hier soms nieuw personeel in de keuken?

havana havana 27 augustus 2008

Zeer vriendelijk personeel maar niet de beste Chinees.

onzinreactie onzinreactie 27 mei 2007

Eten was vroeger altijd lekker maar de laatste tijd minder. Gerechten zijn over het algemeen erg vet en het bedienend personeel spreekt nauwlijks Nederlands. Erg duur er weinig parkeerplaats.

havana havana 22 maart 2006

Ik haal hier once in a while en mijn ervaringen zijn positief. Voor de standaard gerechten hoef je nooit lang te wachten, ook al is het 18:50 en de zaak staat vol. Ook de grote loempia\'s zijn lekker. Wel vind ik de zaak aan de dure kant voor een afhaalchinees. Waar de naam Tai Wan op slaat, begrijpt niemand.

Proever40848 Proever40848 22 november 2005

Al jaren kom ik bij Tai Wan en het eten blijft uitstekend. Grote kaart met ruime keuze mogelijkheden. Erg lekker is vooral de Kong Po Bief en Ti-pan ossehaas. Vriendelijk personeel. Ik woon al jaren niet meer in de rivierenbuurt maar ik rij er graag een stukje voor om!

Proever35529 Proever35529 26 juni 2005

Zo te zien hoort Taiwan echt bij China.
Het eten is net zoals bij de andere Chinezen.

Proever30533 Proever30533 26 februari 2005

Prima chinees!!!
Kwaliteit van eten is erg goed, vriendelijke bediening en ruime keuze op de menukaart. Voor ieder wat wils.

Het maakt niet uit of je in het restaurant gaat eten of afhaalt: Het eten blijft goed!!!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Tai Wan