7.1
7.5

KeukenEetcafé & Hollands

Timothy75 Timothy75 29 november 2011

Elke keer als we hier komen is het altijd erg goed. Qua eten maar ook qua sfeer. De bediening is dan wel vrij jong maar zijn alert en ze lopen er met genoeg mensen rond om alles vlot te laten lopen. Inrichting is leuk.

HeidiL HeidiL 20 november 2011

Wij eten er regelmatig. Altijd vriendelijk personeel. Goede bediening. Gerechten worden keurig opgediend, vooral nu met de salade in een apart bakje. Verhouding kosten en eten is goed. Je kunt er rustig en gezellig eten zonder dat je opgejaagd wordt. We hebben al voor kerst een tafel geboekt wordt vast een feest.

rienakreike rienakreike 18 november 2011

Het restaurant is sfeervol aangekleed.Gezellige zitjes.We zijn er nu een aantal keer geweest en het ziet er steeds luxer uit.Dus genoeg reden om terug te komen.Het eten is meer dan prima,de bediening is gezellig en werkt hard om het je naar de zin te maken en de wachttijden tussen bestellen en serveren duren over het algemeen niet lang.De menukaart is uitgebreid.Dus een echte aanrader.Het is ook kindvriendelijk ingericht.

shera shera 14 november 2011

Weekendje weg in Almere een keer vrijdagavond Bobbie Beer geprobeerd. Heerlijk stokbroodje kruidenboter krijg je vrij snel, het voorgerecht na 10 minuten, maar let op bestel daar geen Kipkluiven (3 grote stukken kip), want je kan 1 uur en 20 minuten er op wachten. De (jonge) bediening is vriendelijk, een beetje chaotisch (ruim de tijd gehad om te observeren), maar ze doen hun best om het naar je zin te maken. Het eten was gewoon, niets bijzonders. Veel voor weinig geld. De pindasaus bij de sate smaakte anders dan wat ik gewend ben bij de berenrestaurants. Ik kon niet echt de kruiden of specerijen erin ontdekken. Als ze er wel inzitten dan kunnen ze dat goed verborgen houden. Als ik nog eens héél erg honger heb dan zal ik zeker weer eens naar binnen lopen.

cathelijnex cathelijnex 9 november 2011

Vanochtend waren we met een paar moeders uitgeweken naar eetcafé Bobbie Beer in Almere Stad, omdat onze wekelijkse babycafé-ontmoetingsplek verbouwd wordt.
Ik werd daar net, tijdens het zeer discreet borstvoeding geven, verteld dat ik beter ergens anders kon gaan zitten. Want er zaten mensen te eten en dat zou voor mij ook wat rustiger zijn en dan konden de kindjes dáár spelen. Er was geen stukje bloot te zien, bovendien zat ik met mijn rug naar de mensen toe in een hoge dichte stoel. Ik kan wel zelf bedenken of ik prettig zit en anders ben ik echt niet zo verlegen om ergens anders te zitten.
Dat was voor het eerst in mijn ruim 3 jaar borstvoedende carrière. Heb bij weggaan nog even gezegd dat ik het erg onaardig vond zoals de manager reageerde. 'ok' zei ze. En dat was het.
Ze profileren zich als uiterst kindvriendelijk eetcafé... Ja, als de kindjes vastgeketend zitten zeker. Oh, ja, ze staan voor 'ongedwongen sfeer'. Nou dan moet je mij niet gaan dwingen en mijn kind ook niet. Ik ben vooral erg teleurgesteld, verbaasd en verdrietig. Ik kan niet eens boos zijn.
Op hun site zeggen ze: 'Dáár voel jij je thuis...' Nou, ik helemaal niet.

Geef zelf je mening over Bobbie Beer

Maandagvan 11:00 tot 22:00