| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
47 recensies
Afgelopen zondag gegeten bij Maria Bonita. Leuke zaak, mooie sfeervolle inrichting, vriendelijke bediening en goed eten. Mandje heerlijk vers brood met boter, salade met garnalen en tot slot het vispannetje. Mijn vriend had de kip, die smaakte ook erg goed. We komen hier snel weer!
Gegeten op: 17 februari 2013.Vanavond gegen bij Maria Bonita. Het voorgerecht en hoofdgerecht smaakten heel goed, en waren goed verzorgd qua opmaak en hoeveelheid. Maar wat hebben we lang gewacht op elke gang. Om half zeven gearriveerd, dan moet je zelf iemand wenken om de bestelling op te laten nemen. En toen het voorgerecht op was, ruim een half uur gewacht op het hoofdgerecht. En toen dat na drie kwartier smakelijk tehebben gegeten werd opgehaald, toen maar liefst drie kwartier gewacht op het hoofdgerecht. Om iets voor negen uur gevraagd waar het bleef want we zaten een beetje op de tijd. Hebben dat ook netjes aangegeven. Ze ging het vragen bij de keuken maar kwam niet met een antwoord terug bij onze tafel. Uiteindelijk maar opgestaan om te betalen, zonder hoofdgerecht. Betaald. En ja, dan ineens komt het uit de keuken...op het moment dat we echt op het punt staan te vertrekken. Dus bood ze aan het in te pakken voor ons. Prima, zeiden wij. Bleek het niet te mogen van de eigenaresse.. Toen de jas maar aangedaan en weggegaan. Erg jammer, ik begrijp niet waarom ik voor een stukje cheesecake dat zo uit de koeling komt, drie kwartier moet wachten?? En het was niet druk, zeven tafeltjes maximaal te bedienen. Erg sloom en klungelig allemaal. Jammer want het eten smaakte echt lekker toch kom ik niet meer terug.
Gegeten op: 19 januari 2013.
Wij waren uit Zwitserland op bezoek en zijn via via bij Maria terecht gekomen. De keuken ging op die dag (2Jan) pas open om 1900h wij waren echter al wat vroegen 1800h wat helemaal geen probleem was. De keuken was zeer flexibel en heeft heerlijk voorgerechten gemaakt. Hoofdgerechten stuk voor stuk uitstekend en voor ons een heerlijke verfrissende nieuwe smaak. (Stoofschotel met zwarte bonen en rundvlees en boerenkool, lekkerrrrrr!: gegrilde kip ook zo lekker etc!). De bediening (eigenaresse) is super vriendelijk en daar kan menig ander restaurant wat van leren.
Wij gaan absoluut weer naar Maria Bonita. Een echte aanbeveling voor iedereen die van lekker eten geniet! Goedkoop is het niet maar meer dan waard en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Onze aanbeveling gewoon van alles wat op de tafel laten zetten en genieten!
Met groupon hier het afgelopen weekend gegeten. Weinig eters
Voorgerecht van kipstukken lekker evenals het dessert. Helaas was het hoofdgerecht zéér matig en groente ontbrak. Een glas rode wijn met 4 euro aan de prijs. Personeel erg vriendelijk maar wikkelen komen niet meer terug. Gemiste kans.
Met drie personen gegeten. Telefonisch reserveren kon niet, wel per e-mail of sms, maar aangekomen in het restaurant, bleek de e-mails helemaal niet gelezen te hebben. Geen nood er was nog genoeg plaats. Daarna begon het lange wachten op een drankje. De bediening loopt wel druk rond, maar nogal chaotisch en ondoelmatig. We krijgen, voordat we de menu kaart hebben gezien, het voorgerecht van de buren voorgeschoteld. Vervolgens eten besteld. 1,5 uur na binnenkomst hadden we eindelijk het voorgerecht op tafel. De kreeftragout geserveerd in een schelp smaakt voortreffelijk. Dan weer een tijd wachten. We krijgen een biertje van de zaak. We horen het belletje uit de keuken, maar we hebben nog geen bestek en bord. Het duurt even en dan wordt onze tafel heel onhandig herschikt en krijgen op een vreemde wijze het bestek aangereikt. Als het hoofdgerecht dan eindelijk komt is het al behoorlijk afgekoeld tot lauw. De kippendijen zijn heerlijk gekruid en worden geserveerd met bonen en witte rijst. Als we het hoofdgerecht op hebben zijn we al ruim twee uur in het restaurant en omdat we er geen nachtwerk van willen maken laten we het dessert en koffie maar achterwege.
Het eten was smakelijk maar te koud, de keuken is traag en de bediening heeft ondanks goede bedoelingen en vriendelijkheid weinig horeca-talent.
Hier gegeten via Groupon. Het eten was echt heerlijk, vooral de stoofschotel. Bediening was erg vrolijk en vriendelijk. Was alleen een beetje rustig, maar het ligt een beetje verscholen dus je moet maar net weten dat het daar zit. Wij komen zeker terug!
Zondag 9 september met een vriendin daar gegeten. We zijn het terras opgelopen vanwege de swingende salsa muziek. Duurde lang voor iemand ons zag, zijn ook even weggelopen, maar omdat andere terrassen overvol zaten we terug gegaan. Gelukkig was er nog een plek in de schaduw. Tip: zet een grote parasol op. We kregen de kaart, na ja kaart, uitgeprint A4tje. Kozen voor wat tapas, overige werd nl tot 17h geserveerd. Tapas waren lekker. Cappuccino later was minder overigens. Zou er niet specifiek nog eens naar toe gaan. Indruk personeel was aanvankelijk niet heel vrolijk, werd later beter... Hadden ze stress??
Gegeten op: 9 september 2012.Food here is acceptable, they cook good fish and beef. The starter is a little bit disappointing. This restaurant is a little bit hard to find, I mean the location is not preferable. The service is ok, the waitor is very nice. But from the menu, it is too much expensive for what they serve. We come with a groupon, so it is ok.
Het eten is heerlijk, lekker gegrild vlees; wat je verwacht van een Braziliaans restaurant. Op de Kop van Zuid hebben we op het terras gezeten, prima. De service was echt dramatisch slecht. Het is dat we zelf in een goede bui waren, anders waren we zeker opgestapt. Van de 6 tafeltjes is er geloof ik slechts 1 redelijk goed bediend. Iedereen zat continue zonder drank. Ons hoofdgerecht werd bij de buren bezorgd, die er inmiddels zo uitgehongerd uitzagen dat we ze hebben gezegd om het maar op te eten. Wij zaten immers nog op ons voorgerecht te wachten. Wat een drama, de ober liep met een grote zweetplek en een hoofd vol zenuwen rond... Iedere keer met lege handen. Die had er duidelijk geen kaas van gegeten. De eigenaresse probeerde met een extra bolletje ijs 'de pijn' wat te verzachten. Maar het leed was al geleden. Zonde.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Het ligt op een mooie plek aan het water,maar toch vind ik het er vanbinnen niet gezellig uitzien.Een beetje kaal & kil allemaal.Het meisje in de bediening vond ik wat onervaren overkomen.Ze kwam ook een beetje ongeïnteresseerd over en lette niet zo goed op de klanten..Dit zaakje is wel van echte Brazilianen,dus dat is dan altijd wel weer leuk.Het eten vond ik wel erg duur,maar de kwaliteit was verder prima.Het voorgerecht duurde wat langer dus we kregen excuses namens de kok..maar we waren op dat moment de enige klanten??De garnalen ragout was superlekker en ook onze hoofdgerechten waren prima.Ik bestelde Feijoada en dat bestond uit verschillende bakjes,maar ze zette alles zo op tafel neer zonder uitleg. Dus wij zaten echt zo van : moet dit sausje nou hierover heen? Is het de bedoeling dat de spinazi hierdoor heen gaat of..? enz enz.. We hadden er nog cassave friet bij besteld,dat was ook prima. Verder kon je nog kiezen uit 3 toetjes.Ook lekker allemaal,.Als het eten niet zo goed was,had ik zeker een matig gegeven..nu een redelijk