Ben hier een tijd geleden geweest met een groupob voucher. Vertegenwoordigde waarde €110 euro voor een 3 gangen menu en een cokctail ( 2personen).
Cocktail was een mierzoet drankje. Eerste gang waren 3 plakjes mozzerella met tomaat en een rolletje zalm. 2e gang 3 aardappelkroketjes en 3 hotwings. 3e gang was het eerste waar een kok aan te pas moest komen. Ondertussen mijn favoriete drankje besteld (caipirinha) maar dat leek naar mijn smaak ook nergens naar.
Nu ben ik wel gewend dat je met groupon niet de waarde krijgt waar voor geadverteerd wordt maar deze keer was het wel heel minnetjes.
ik had het idee dat restaurants met de groupon aanbiedingen mensen naar hun restaurant moesten lokken om ze vervolgens te verleiden nog vele malen terug te komen.
Maria Bonita heeft dat naar mijn idee niet echt begrepen.
Groupon bracht me ditmaal bij Maria Bonita en ook met deze tip ben ik erg blij. Moet toegeven dat het niet enorm druk was binnen. Maar het eten was heerlijk. We kregen een cocktail vooraf die tropisch eruitzag en lekker smaakte. Het eten werd typisch braziliaans geserveerd, heel leuk in bananenbladeren en het vlees op grote spiezen. We kregen wel erg veel (is positief). Je krijgt standaard bijgerechten zoals Salade en rijst of Patat (volgens mij vers gemaakt van die brede). Ondanks dat het veel was, kregen we wel alles op! Moest wel de bediening seinen voor mn bestelling, maar ach, verder niets te klagen. Aanrader: de cocktails en de toetjes. Ik had een chocolade dessert en wow... die was volgens mij home made en ik likte nog net mn bord niet af. Ligging is aan de achterkant van het terrein, leuk ingericht met al die kleuren. Ik kom nog een keer terug op een zondag, hoorde dat er dan live muziek is dus ik ben benieuwd.
Maria Bonita is een knus, leuk aangekleed restaurantje met een spontane hartelijke gastvrouw. Aangezien de engelssprekende serveerster niet al onze vragen over het menu kon beantwoorden, kwam de gastvrouw/eigenaresse zelf uitleg geven aan de gerechten en de herkomst er van.
Met z'n drieen heerlijk gegeten, met name de gamba's en het 'staartstuk' zijn erg aan te raden!
Hier ga ik zeker nog eens eten...!
Vanavond hebben wij na de voorstelling in het Luxor theater heerlijk gegeten bij Maria Bonita! Tot onze verbazing waren we op een ander stel na de enige gasten dit maal, maar na uitleg van de 2 zeer vriendelijke dames, hoorden we dat het normaliter altijd tjokvol zit.
Het eten was heerlijk, vers en meer dan voldoende! Vooral de mangomousse als dessert is een aanrader!!
Wij hebben erg lang op ons eten moeten wachten. Bij het opnemen van onze bestelling kregen we te horen dat er van een bepaald gerecht nog maar 2 porties waren en zelfs het gewenste drinken was op!! Bij de bediening kon geen lachje af. In de vis zaten nog graten. Als dit Braziliaans eten voor moet stellen, eten wij nooit meer Braziliaan. Dus of het voor herhaling vatbaar is, ABSOLUUT NIET!!!