green_dreamer13 10 juli 2011 | |
Prima gegeten tot twee keer toe. De eerste keer was het menu aanbevolen. hier was de vis helaas niet graatvrij en te ver door. Wijnarrangement was goed te noemen, maar miste net dat element van verrassing. Bediening vriendelijk, mag iets oplettender zijn. De tweede keer bestelde ik a la carte. Uitstekende garing en mooie smaakcombinaties. Prima portionering! Lekker fles Viognier gekozen welke goed qua prijs-kwaliteit was. De service was dit maal vele malen beter met dank aan de eigenaresse(?). De moeite waard! |
WWillem 1 juli 2011 | |
Wauw! Heerlijk gegeten op een top locatie. Genieten, genieten en nog eens genieten. Wijn was top! Heb zelf even in de uitgebreide wijnkelder mogen kijken, wat een mooie collectie! |
haan 30 maart 2011 | |
Twee weken terug hier heerlijk gegeten. Hadden 4 gangen menu; voor en tussen waren subliem, helaas was het hoofdgerecht iets minder (vis te door), toetje was prima. Hadden een wijnarrangement en was super. Bediening ook erg vriendelijk. Is wel redelijk aan de prijs. |
henkh 13 maart 2011 | |
Dit al jarenlange bekende visrestaurant aan het Lange Voorhout is recentelijk geheel verbouwd.
TheBoss 25 januari 2011 | |
Prima gegeten in zeen zeer sfeervolle ambiance. De (vrouwlijke) maitre verstond haar vak, wist veel van de wijn (die voortreffelijk was) en gastvrijheid. |
RvdW 25 oktober 2010 | |
We werden vriendelijk ontvangen door het bedienend personeel. Tijdens het nuttigen van het huis aperitief werd ons het vijf gangen diner aanbevolen. De keuken brigade stond haar mannetje en het ene na het andere gerecht, met steeds een bijpassende wijn, was een lust voor het oog en de smaken perfect en erg goed op elkaar afgestemd. Wij hebben daar nu 6 keer gegeten en steeds een keuze menu genomen, buitengewoon dat we iedere keer iets anders hebben gegeten. Zeer zeker de moeite waard om hier te gaan eten, echt een avondje uit! |
Frank & Ellen 3 oktober 2010 | |
Vrijdag 24 sept 2010 gegeten bij Saur, we hadden wat te vieren en het was werkelijk een feest! Geweldige lieve en attente bediening, die ons uitgebreid verschillende wijntjes liet proeven en het eten was echt heerlijk! We komen zeker weer terug. |
oosterhom 19 juli 2010 | |
Bij Saur gaat het om vers en kwaliteit. Prachtige locatie en vriendelijke bediening, Een aanrader |
Joop Daalmeijer 22 juni 2010 | |
Sauer is prachtig verbouwd. Het eten was een volledige teleurstelling. Mijn vrouw eet graag licht. De ober stelt tarbot met beurre noisette van 42 euro voor. Bijna het duurste gerecht. En door de beurre natuurlijk niet echt licht. Dan suggereert hij de zachtgegaarde heilbot van 35 euro. Deze vis wordt helaas bijna koud geserveerd en blijkt geheel onder een dikke laag citroen hollandaise te liggen. Loodzwaar in plaats van licht. De halve kreeft van 19 euro is kantje boord gaar. Op de vraag hoe het gesmaakt heeft, maken we de ober attent op de warmte van de vis. Tot besluit 2 koffie. Bij het betalen zeggen we de ober dat hij, gezien de kwaliteit van het voedsel, de koffie beter had kunnen aanbieden namens het huis. Dat vond hij ook, maar zijn chef vond van niet. Helaas. De focus ligt hier te veel op verdienen en te weinig op de tevreden klant. |
smaak en sfeer 24 maart 2010 | |
Hier zijn we echt verwend. De kalamata olijven in de gerechten zijn zo ontzettend lekker dat ze de rest van het gerecht bijna overschaduwen. Wij hadden een bijpassend wijnarrangement en dat was echt te veel van het goede, zeker omdat je niet 1 glas per gang drinkt. het kreeftmenu is absoluut aan te bevelen. correcte bediening maar niet heel joviaal daarom misschien wat minder leuk met een groep. Voor een romantisch diner zijn ze echter ideaal. |
Geef zelf je mening over Saur