Eindelijk een gelegenheid waar je vanaf 07.00 uur tercht kan. Lekkere koffie, vriendelijke attente bediening en lekker lange leestafel. Ideaal om de dag te beginnen. Inderdaad veel moderne mensen met bijbehorende communicatie apparatuur. Het stoort geen moment.
Deze gelegenheid een jaartje geleden ontdekt. Mooie zaak en redelijk goede koffie.
Maar wat bij herhaling stoort, is dat jongeren de tafels bezetten door laptop en tas er op neer te leggen of op te laden en zelf buiten gaan wandelen, zodat nieuwe klanten een plaatsje aan de grote tafel moeten zoeken of naast het toilet plaatsnemen. Misschien is dit de doelgroep, maar ik aarzel om weer bij hen langs te komen omdat daar niets tegen gedaan wordt door het personeel.
Stel je voor dat ik dat in een restaurant zou doen....
Mvrgr
Aad.
Koffie is hier heerlijk, maar ook de broodjes en andere hapjes zijn lekker en goed verzorgd. Kijk uit voor de chocolade muffins: ze zijn verslavend!
De bediening is zeer persoonlijk. Na 1 bezoek kende men mijn naam al. Met het hoge plafond en grote ramen aan twee kanten voelt Belmondo ook heel ruim.
Belmondo is een uitstekende plek om een ochtend of middag te zitten werken of om af te spreken met zakelijke relaties. En dat alles ook nog eens op loopafstand van alle vormen van stedelijk ov vervoer...
Lekkere koffie, goede broodjes, maar vooral een rustige, schone en moderne omgeving waar je op je gemak even kan zitten. Ook als je alleen bent is het hier comfortabel zitten en je krantje te lezen of je e-mail te checken (als je je laptop mee hebt) onder het genot van een mok koffie.