avermie 17 april 2012 | |
Heerlijk eten, zeker geen standaard Chinees. Vriendelijke bediening met veel productkennis.
NIKADO 17 juli 2011 | |
Goed eten, better dan het gemmidelde chinees restaurant daar in de buurt. De peking eend is daar ook mijn favoriet erg lekker.
proever1102 4 april 2010 | |
Regelmatig haal ik maaltijden bij Hoi King. Af en toe eten we in het restaurant. Het eten is goed en lekker op smaak. Niet een 'gewone' chinees, maar altijd lekker. |
Claudia70 27 maart 2010 | |
Niets te vergelijken met city palace, qua kwaliteit en service, helaas al vertrokken |
tonrdam 6 juli 2009 | |
Nu 2x eten gehaald, moet zeggen zeker niets mis mee. De standaard chinese gerechten zijn aanwezig aangevuld met wat gerechten uit minder bekende regio's. Eend was anders dan ik gewend ben maar zeker niet slecht integendeel |
Proever71892 14 februari 2009 | |
Prima chinees, zeker geen doorsnee! Super peking eend! Ook kindvriendelijk. Hopelijk blijft dit restaurant nog een tijd! |
mevrouwdekkers 19 januari 2009 | |
Ik vond het jammer dat 'onze' chinees ineens vertrokken was. Maar we kregen er iets veel beters voor terug. Hoi King is king. Zeker de eend met flensjes! |
Geef zelf je mening over Hoi King