| Keuken | Bbq, Grill |
| Openingstijden | 17.00-24.00, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
wendy1234 15 juni 2011 | |
Ben er 2x geweest. één keer met een grote groep en één keer met zijn 4en. Beide keren goed gegeten. Voor ieder wat wils. Restaurant ziet er goed en verzorgd uit en bediening is goed! |
Nevlynn Janssen 30 maart 2011 | |
Als je van gas BBQ'en houdt dan ben je hier aan het goede adres, scheelt je een hoop rommel en is net zo lekker. Een uitgebreide keuze aan vlees, sauzen en salades. Het interieur is netjes, modern en er is een goede afzuiging, niet geheel onbelangrijk bij binnen BBQ'en. Voldoende parkeergelegenheid en de bediening is vriendelijk en snel. Je komt hier niet zonder drankje te zitten. |
Mick72 29 november 2010 | |
We zijn inmiddels vaste gasten aan het worden, temeer omdat het eten gewoonweg goed is.
egelantier 25 oktober 2010 | |
Een schone omgeving, waar je met een gerust hart kunt eten van de tafels. Ik heb echter meer het gevoel dat dit restaurant niets zelf maakt en feitelijk niet meer is dan een bedrijfskantine. Men heeft er ook geen kok rondlopen. Een groot gemis vind ik het feit dat de sauzen (toch een verkooppunt voor een restaurant) gewoon uit de fabriek komen. En het personeel komt er ook voor uit ook! De letterlijkde tekst: mensen vinden dit goed genoeg.
Eetsmakelijk85 17 september 2010 | |
Gisteren met vier personen voor het eerst naar Barbacoa geweest. Wat een leuke locatie! In een gebouw zijn allemaal restaurantjes gevestigd. Het ziet er modern en verzorgd uit. Bij binnenkomst werd met een vinger naar een tafeltje gewezen. Het had netjes geweest als ze even mee waren gelopen en meteen even het drinken hadden opgeschreven.. Het vlees en saladebuffet zag er goed en vers uit. Ook kregen we stokbrood met kruidenboter (wat een lekkere kruidenboter zeg!). Na een soepje is de BBQ in het midden van de tafel voldoende opgewarmd om lekker te BBQen. Er zijn 12 soorten vlees beschrikbaar, dus voor ieder wel wat wils. Het was mals, goed vlees maar ik miste wel de BBQ-kruiden.. Wat mij betreft mochten er nog wel wat meer kruiden op. Er waren ook allerlei sauzen waaruit je kon kiezen. De BBQ stond soms weer wat te hard, en soms weer wat te zacht.. Lastig om een goed warmteniveau te krijgen waarop het vlees goed gaar wordt, maar niet zwart van buiten en rood van binnen. Na afloop kon je kiezen uit 7 smaken ijs dat voor je opgeschept werd. Ik vond het een leuk concept, maar niet zo geweldig als dat mensen hier beweren. |
Geef zelf je mening over Barbacoa