CoenLilian 17 maart 2012 | |
Gisteravond voor het eerst kennis gemaakt met de Culinaire Werkplaats. Wij waren op zoek naar een goed en ambitieus vegetarisch restaurant. Een vegetarsich restaurant zijn ze niet, maar zij streven naar een zo groot mogelijke plek voor groente in het menu. Dat komt in de praktijk meestal neer op vegetarisch. Bijzonder is dat zij uitgaan van een concept (deze keer was dat Het Nederlandse Landschap) en vandaar uit een plan ontwikkelen dat uiteindelijk uitmondt in een verrassend diner. Het resultaat meer dan uitstekend en vooral zeer verrassend. Ik kan opsommen wat wij aten, maar over 2 weken is dat toch weer anders. Het echt bijzondere aan dit restaurant is toch het concept en de verrassende recepten daaruit ontwikkeld.
doris-day 29 november 2011 | |
Over puur gesproken:Tijdens de pure restaurantweek gegeten bij De Culinaire Werkplaats.even zelf alle positieve geluiden over dit fenomeen checken! prachtige kervelknolletjes, bitterbal met rode kool en appeltjes, ijs van zwarte olijven met pure chocolade etc.etc..
Erni 22 oktober 2011 | |
Met een groter gezelschap hier gegeten. De ambiance is prettig, de sfeer ongedwongen. Het eten is erg conceptueel wat op zich leuk en spannend is, maar soms ook wat gezocht aandoet. Mooie vegetarische gerechten die heerlijk smaakten (paddestoeltjes) en er prachtig uitzagen, met hier en daar een wat melige misser. Door de hartelijke ontvangst en de - pak gewoon waar je zin in hebt - sfeer, voel je je wel meteen erg welkom. |
keessuurbier2 29 juli 2011 | |
Te lang gewacht met een mening over De Culinaire Werkplaats,
peter38 24 juni 2011 | |
Zeer bijzondere culinaire pleisterplaats, waar de toekomst van eten mede wordt ontworpen. Perfecte plek voor de culinaire nomade op zoek naar nieuw en bijzonder. |
hjvd1982 15 mei 2011 | |
Eerst een workshop gedaan met 8 man en vervolgens alles gegeten. Heerlijke sfeer, veel geleerd (ook voor wat ervarener hobby-koks), veel gelachen en tot slot heerlijk opgesmikkeld! Zeker een aanrader voor iedereen, zeker als je openstaat voor iets vernieuwends! |
Restorecent 19 maart 2011 | |
Als je de website bekijkt, dan slaat de conceptuele schrik me om het hart. Concept hier, ontwerpstudio daar, etc.... Maar het valt mee:
Ronald1850 16 maart 2011 | |
Heb er laatst uitstekend gedineerd. Het is origineel, anders, een ervaring op zich. Aanrader! |
rogilla 25 februari 2011 | |
Eten bij de culinaire werkplaats was voor mij een grote tegenvaller. Een restaurant dat draait om een concept is mooi, maar basisvoorwaarde is dan wel dat het eten van uitstekende kwaliteit is. Helaas bleef het bij verschillende soorten matig op smaak gebrachte groentemoesjes. |
BaFo 25 februari 2011 | |
Nav de positieve recensies op Iens zijn we bij de culinaire werkplaats gaan eten. Het was een grote tegenvaller. De gangen waren qua smaak en structuur nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Een vernieuwend motto voor een restaurant is altijd welkom, maar uiteindelijk blijft het een restaurant waar je wil genieten van je eten. Helaas was dit bij Iens niet het geval. |
Geef zelf je mening over de Culinaire Werkplaats