| Activiteiten | Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Great and innovative stuff; dinnerplate of the future indeed! a 3 star restaurant in one of amsterdam's poorest neighbourhoods. What a challange!!
A daring project and what lovely food they serve:asperagus and Mashed potatoes in a "bitterbal" with parsleyfoam on the side for a starter.
And also a dish called Symbioses; chocolate foam and crumbled cookie with a perfectly marinated charlotte onion.What a treat.
Next time in The Netherlands I will be back.
Als je ergens lang niet gegeten hebt ben je benieuwd of een restaurant zich ontwikkeld heeft of gewoon hetzelfde is gebleven.
Gelukkig is De Culinaire Werkplaats niet hetzelfde eetadres als ons laatste bezoek vorig jaar.Er zat een duidelijke verdieping in de gerechten van hun rode "eetinspiratie" zowel in concept als in het koken. Het menu begon al perfect: een bitterbal van rode kool met appelkaviaar!De toon was al gezet voor een inspirerend avondje uit waarin we door de eigenaresse werden meegenomen op een waar groentenavontuur. Veel aandacht voor de opmaak van de borden met mooie smaken en gewaagde combinaties zoals de tomaat en aardbei samen op een bord.
we vonden het leuk om te zien dat we niet de enigen waren die dit concept konden waarderen.Een hele volle zaak met een goede dynamiek en veel aandacht voor de [veelal buitenlandse] gasten.Ga zo door Culinaire Werkplaats!
Diep onder de indruk was ik! De sfeer, de aandacht voor de prachtige details. Alles even oogstrelend om van de smaken van het eten nog maar te zwijgen. Ik heb genoten. Het is spannend en rustgevend tegelijk en het is heerlijk een mooie plek te verlaten met het gevoel dat je heel gezond gegeten hebt en niet als een tonnetje en dronken de deur uit zwalkt. Ik vertel iedereen erover en zeg dat ze zeker een keer moeten gaan eten in dit bijzondere 'restaurant'. Ik ben Fan!
We hebben hier onlangs mogen genieten van het Shanghai menu wat echt een aanrader is! Heerlijke kleine hapjes, persoonlijke service gericht op de gasten, en een mooie ambiance! Al met al een middagvullend lunch programma wanneer je het concept kan waarderen. Wij hebben in ieder geval onze zintuigen laten werken met deze leuke, ietwat afgelegen, werkplaats.
Gisteravond ben ik op een culinaire reis geweest bij De culinaire werkplaats. Het is een hele leuke ervaring om mee te maken! Zeker als je eens iets anders wilt. Het eten was heerlijk, mooi, creatief en kleurrijk! Bij het eten werden mooie passende wijnen geserveerd. Eric & Marjolein vertellen bij elk gerecht een leuk verhaal dat past bij de eetinspiratie. Dit weten ze met veel Enthousiasme over te brengen. samen met het hele team zorgen ze dat het een geslaagde avond word. Daarom zeker een aanrader!
Schrijf zelf een recensie over de Culinaire Werkplaats
Schrijf hieronder je recensie over de Culinaire Werkplaats. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | Gesloten |
| Vrijdag en Zaterdag | 18:30 - 22:30 |