8.0
8.0

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 3 ouder »

cakeheaven cakeheaven 13 juli 2011

een zeer droevig moment, een van ons meest geliefde eetplekjes is ermee gestopt. Een restaurant dat ook voor vegetariers altijd bijzondere gerechten wis klaar te maken en een plek waar niet gelogen vrijwel altijd de lekkerste toetjes werden bereid....hopenlijk een herstart????

heningrun heningrun 28 maart 2011

Heb hier afgelopen zaterdag gegeten met mijn vriend. Het ziet er super mooi uit als je binnenkomt en je wordt goed ontvangen.
Het eten is ook heerlijk. Tussen het 1e en 2e gerecht zat wel een erg lange wachttijd, waarschijnlijk door de grote groep boven, maar hierna werd dit weer goedgemaakt door ons duidelijk te komen informeren over de wachttijd en de reden en de 3e en 4e gang kwamen sneller. De kwaliteit van het eten deed ons die eerste langere wachttijd al snel weer vergeten. Ook heerlijke wijnen. Kortom een super avond gehad bij Seizoen, echte aanrader.

muurbloempje muurbloempje 21 maart 2011

Onze verwachtingen werden afgelopen zaterdag meer dan waargemaakt. Het restaurant is van binnen veel sfeervoller dan je wellicht aan de buitenzijde zou verwachten. Je moet echt even zelf in het restaurant plaatsnemen om dat te ervaren! Het eten was voortreffelijk, de wijnen heerlijk en de bediening uiterst gastvrij. Kortom wij hebben genoten.

kim saijd kim saijd 30 november 2010

Van mij krijgen ze een ster! De combinatie van smaak, drank, bijgegeven uitleg en oprechte aandacht was van uitmuntende kwaliteit.

Inrichting vind ik stijlvol (ruim, open keuken, warme kleuren) en opvallend schoon.

Ik ga met plezier terug.

Paul Hardeman Paul Hardeman 20 oktober 2010

Heerlijk gegeten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie moderne inrichting. Sommige gerechten misten net het doel maar merendeel van uitstekende kwaliteit.

genietertje genietertje 1 februari 2010

In de nwe Specialbite staat dit restaurant op nr. 2 van Groningen, dus hoge verwachtingen. Helaas is de sfeer "kaal" met al dat glas en weinig aankleding. Bediening prima. Eten lekker, echter wel zeer ingewikkelde termen op de menukaart. Je vraagt je dan af wat je bestelt! Helaas ruim een uur (!!) gewacht op het voorgerecht en vervolgens nog een uur op het hoofdgerecht. Helaas maar keuze uit 2 wijnen als je per glas bestelt, jammer bij een hoofdgerecht van 24 euro. Ga hier vooral naartoe als je een keer iets anders wilt eten dan anders en als je de tijd hebt en sfeer je niet zoveel uit maakt.

Alleke Alleke 20 januari 2010

Zaterdagavond hier gegeten. Het eten was voortreffelijk. Bijpassend wijnarrangement perfect. Bediening erg vriendelijk.Helemaal waar voor je geld. Prima avond. Ga hier niet voor een snelle hap naar toe, maar voor een avondje uitgebreid genieten! Hulde aan Seizoen, een aanwinst van hoog niveau in de Groningse horeca.

jandrina56 jandrina56 24 november 2009

Afgelopen zaterdag hier voor het eerst gegeten, had hoge verwachtingen (reviews eigen site).
Duurde wel heel erg lang voor we iets te eten kregen, na 45 min. zelf maar om wat brood gevraagd. Voorgerecht (ossenstaart) echt heerlijk, Hoofdgerecht (ossenhaas en rundervink) erg matig opgemaakt en vink was droog een smaakloos. Ook vrij kleine kaart.
Wijnen goed. (Alhoewel tafelgenoot bij leegschenken fles half glas droesem kreeg meegeschonken). Hier moet nog veel gebeuren, maar vind wel dat er veel potentie zit, over tijdje weer proberen. Heb het id dat chef er met 2 stagiaires staat ipv goede krachten.
Gastvrouw erg vriendelijk, al kreeg ik de indruk dat ze zelf niet voor de 100% achter de gerechten stond, mistte beetje beleving. (Ook te begrijpen met deze kwaliteit). Klinkt misschien nu wel heel erg negatief, maar hoop gewoon dat het snel beter wordt, er zijn te weinig van dit soort eetgelegenheden in groningen. Nogmaals....in potentie wel een topper.

Hendrik Groningen Hendrik Groningen 31 oktober 2009

Lekker gegeten, leuke kaart met hollands geinspireerde franse gerechten. Zo proefde ik heerlijk draadjesvlees met foie gras etc. Wijn was uitmuntend en bediening prima. Fijne plek, aanrader!

Edzo Bergman Edzo Bergman 24 augustus 2009

Een mooi restaurant met terras op de stoep in het centrum van Groningen. Leuke gerechten. Tot zover het goede nieuws. Bediening niet echt attent, lang wachten ook als het niet druk is en relatief duur.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Seizoen