Indiaas Restaurant Maharaja over zichzelf

Ons restaurant is het gehele jaar geopend, ook op alle belangrijke feestdagen! Wij openen onze deuren om 17.30u en de keuken sluit pas om 22.30u.Laat u eens verrassen en geniet van de versheid van onze gerechten en de sublieme kruidencombinaties zoals alleen onze Indiase keuken u kunt voorschotelen.Graag tot ziens in Indian Restaurant Maharaja!

ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering
KeukenBiologisch, Halal & Indiaas
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

18 mei 2013

Met verschillende familieleden kom ik hier regelmatig: iedereen wil mee om te genieten van het heerlijke eten! Het is als je binnenkomt net alsof je India inloopt: leuke versieringen aan de deur en een etensgeur waar je spontaan van begint te kwijlen.

Als vegetariër kan ik hier altijd wat lekkers vinden - er is veel variatie. Ook qua gerechten met vlees en vis is er een ruime keuze. Eén van mijn lievelingsdingen om bij een Indiaas restaurant te eten is naan, die is hier ook altijd super.

De service is uitstekend. Altijd vriendelijk en behulpzaam :)

Afhalen kan ook. Je kan via de telefoon van te voren bestellen en het eten is dan altijd op tijd klaar. Maar, in het restaurant eten vind ik altijd veel gezelliger!

Gegeten op: 18 mei 2013.

17 mei 2013

Good authentic indian tasting food. Good variety on menu. Clean and neat and in good location. Service can be a bit faster and more informative on available options.

Gegeten op: 17 mei 2013.
purvilkh
purvilkh

7 mei 2013

We eten regelmatig bij Maharaja en zonder uitzondering is het heerlijk! De kwaliteit van de gerechten is zeer constant, de ontvangst en bediening is allerhartelijkst. de prijzen van de gerechten zijn heel schappelijk. Ook vanavond weer hele mooie gerechten gegeten. Wat Indiaas eten betreft is dit onze topper!

Gegeten op: 7 mei 2013.
Anne-66
Anne-66
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

1 mei 2013

De menukaart vermeldt typisch Indiaase gerechten, van zeer pittig (Madras) tot milder. Ze passen de sterkte van de curry desgewenst aan. Wij hebben ons laten verrassen door de kok. Maak er maar wat moois van. Het voorgerecht bestond uit garnalen en kip. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende vleessoorten (lam madras en kip tandori). Erg lekker. Als toetje is een mango lassi een aanrader.

Gegeten op: 28 april 2013.
braam
braam

30 april 2013

My friends and me , for the first time visited Maharaja. Well decorated in morden style interior . To begin with we asked for some mixed starters, chicken tikka, Lamb sheek kabab and vegetable pakoras and the main dish chicken tikka masala , sabji kofta , incredible flavour seemed DESHI TOUCH. Then mango lassi and kulfi , mouth watering.Frienly waitress made the atmosphere not less than home. Price wise, definately not cheap but it is compensated with extra vegetable from the house. We will definately come back soon.

Gegeten op: 27 april 2013.
sunlsmt
sunlsmt

Schrijf zelf een recensie over Indiaas Restaurant Maharaja

Schrijf hieronder je recensie over Indiaas Restaurant Maharaja. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:30 - 22:30