5.7
6.0

KeukenJapans & Vis
Openingstijden11.00-22.00 ma t/m za, 16.00-22.00 zo, di gesloten

Gordon86 Gordon86 31 januari 2012

the food was acceptable, however, really not so many choices. Sushi was disapppointting, because of the quality of the rice. Sushi always melt inside the soyasauce.

Besides, you have to wait really a long time between one round and another. The furniture is not reflecting Japanese style, and the service can be better.

The price is expensive, even in the modality "all u can eat", the drinks are super expensive.

Jimmy19 Jimmy19 10 oktober 2011

Afgelopen zaterdag hier geweest, maar wat een teleurstelling. Het eten is redelijk goed, maar de bediening is werkelijk dramatisch. Misschien gebeurt dat wel op instructie van de eigenaar en kunnen zij er verder ook niks aan doen. Ik woon zelf in de Randstad en ga daar vaak sushi eten, maar dat zijn 5 hapjes per persoon per ronde, het gaat snel, goed gevulde bordjes en er is nog nooit iets vergeten dat ik me kan herinneren. Hier slechts 3 hapjes per ronde, soms zijn ze zo klein dat je ze in je holle kies kunt stoppen, het gaat allemaal tergend langzaam en er wordt regelmatig het een en ander vergeten wat ook niet meer komt als je het personeel er nog een keer aan herinnert. Ik geef vrijwel altijd fooi in een restaurant, maar deze keer heb ik daar een uitzondering op gemaakt. Het klinkt allemaal leuk all you can eat 2.5 uur voor Euro 23.50, maar op de manier zoals het hier gaat leidt het alleen maar tot grote ergenis.

hungryhubby hungryhubby 10 september 2011

Misschien hadden het moeten weten toen we binnenliepen rond lunchtijd en de zaak helemaal leeg was en bleef tijdens ons gehele verblijf (2 uur). Het begon met een uiterst vieze menukaart (plakte en vol met vlekken). Op de menukaart geen sake te vinden (warm of koud), uiteindelijk maar wat fris besteld. Toen de drankjes op waren na de eerste ronde kwam het niet in ze op om te vragen of we wat anders wilde drinken, iets waar bij een all-you-can-eat concept normaal hard op gehamerd wordt.

Tot onze verassing mocht je per ronde maar 3 items per persoon bestellen, aan de bediening gevraagd of hier niet een uitzondering gemaakt kon worden vanwege de geheel lege zaak. Dit was geen probleem, maar nog voor de eerste ronde geserveerd werd kwam iemand anders ons wel even duidelijk uitleggen dat dit eigenlijk niet kon en we bij de volgende rondes toch echt alleen maar 3 items mochten bestellen. Iets wat ze schijnbaar met een rede doen want een ronde duurt gemiddeld 20-30 minuten voordat deze gereed gemaakt is, en dit was toen we maar 'naar achteren' waren gelopen om de bestelling aan de bediening te geven gezien deze te druk aan het ping/SMS/facebook'en was om een wachtende tafel te signaleren.

De selectie op de kaart is enigszins apart te noemen aangezien het hier ging om een mix van de standaard te verwachten items uit de japanse sushi en teppanyaki keuken en daarbij chinese, vietnamese en thai gerechten.

Dan de kwaliteit van het eten... tja wat zal ik zeggen.... Bij de AH hebben in de schappen Sushi liggen die ongeveer overeen komt. Rijst was continu anders van kwaliteit en veel te zoet, nigiri-topping konden niet dunner gesneden worden want dan was het carpaccio (je zag de rijst door de tonijn heen komen). Warme gerechten waren allemaal overgaar, biefstuk was well-done, edamame was helemaal zacht geworden, de ebi was vlezig geworden.

Kortom als je in een hippe lounge tent een cocktail wil drinken en daar imitatie japanse snacks bij wil hebben ben je hier geheel op zijn plaats.

Horus77 Horus77 5 mei 2011

Zeer slechte bediening, tegen het onbeschofte aan. Het all-you-can-eat principe duurt 2,5 uur, maar omdat je lang moet wachten op de maaltijd en de helft wordt vergeten, vertrek je achteraf met een hongerig gevoel. Voor regionale bezoekers uit Sittard-Geleen die goed en lekker willen eten en voor een sfeervolle, gezellige avondje uit willen gaan, wijk aub uit naar Maastricht, Eindhoven of Aken.

XyberBorg XyberBorg 8 april 2011

Per ronde kun je een aantal stukjes sushi of andere kleine gerechten bestellen. Het wachten duurt ca. 45 minuten. Dit is prima voor een normaal restaurant, maar zo lang wachten tussen elke ronde van kleine gerechtjes is onacceptabel. All you can eat duurt eigenlijk max. 2 uur, na 3 uur zijn we vertrokken zonder dat we een lekker gevuld gevoel hadden. Eten is verder niet slecht maar ook niets speciaals.

Geef zelf je mening over TR&TA