angelique5 7 maart 2012 | |
Met 2 vriendinnen voor de film tapas gegeten, zeer lekker ook de huiswijn vonden we goed.
FrankBeckers 9 februari 2012 | |
Al meerdere keren heerlijk gegeten.Elke keer super naar onze zin gehad!! Lekker relaxte sfeer, afwisselende gerechten en prima bediening!! |
Ikbensuzie 1 januari 2011 | |
Op een woensdag (proberen) te eten, maar na drie kwartier (!) genegeerd te zijn, weggelopen. Het was absoluut niet druk, er stonden 2 meiden in de bediening maar op de één of andere manier kregen we geen kans om de kaart te krijgen of uberhaupt een drankje te bestellen. We kregen water en brood toen we net gearriveerd waren, maar daarna werd er niet meer naar ons omgekeken.
Marie-Claire Dassen 27 oktober 2010 | |
Heeeel conceptueel! Er is flink nagedacht over de presentatie in dit restaurant: een groot rollend rek met daarop het menu, inventieve benamingen,grappig administratiesysteen op de papieren tafelkleden, hele jonge en enthousiaste bediening. Het zevengangenmenu is fors, zeker omdat de pasta die je halverwege krijgt behoorlijk stevig en veel is. Het zelfgemaakte brood vooraf en het op smaak gebrachte water zijn heerlijk, de gerechten van het menu wat meer wisselend van kwaliteit, maar telkens verrassend. De plek is geweldig: door de leeszaal naar de bovenste verdieping kom je ineens een een open en lichte ruimte. We hadden een tafel met uizicht over Heerlen en omgeving. Ondergaande zon, heuvels..... Dan vergeef je Glaspaleis 5.0 graag de wat minder sterke gerechten. |
sbuh 13 oktober 2010 | |
Verrassend, maar niet voor ongeduldige eters. Vaak geldt: het is niet wat je denkt. Twijfel niet om te vragen wat het precies is en begrijp dat het uitleggen van het menu standaard procedure is en deel van het concept. De 'wereldtapas' zijn aan te bevelen en niet duur. Brood en olie standaard inbegrepen & lekker. |
Willem66 2 september 2010 | |
Met een groep van 6 personen in restaurant gegeten. Men werd vooral gepusht om het 6-gangen menu te nemen. De rest van de kaart werd niet uitgelegd.
jooost151 31 juli 2010 | |
Geweldige gerechten met exotische namen. Leuke entourage en op een verfrissende manier gerserveerd (bijvoorbeeld ijs in een wekpot). De vrolijke serveerster (van arrogantie is geen sprake!) maakt het helemaal af. Half giechelend vertelt ze over de koe waar de kok naartoe gaat om zijn kaas te maken... |
Proever65729 13 mei 2010 | |
Leuk terras op die hoogte maar dat is dan ook wel het enige positieve dat over deze zaak te melden valt. Kant en klaar eten uit pakjes en lange wachttijden zowel voor eten als de drank terwijl wij de enige gasten waren die middag. |
Proever42809 15 april 2009 | |
Heerlijk geluncht in het zonnetje. Glaspaleis is op zich ook een bezoekje waard, boven is er altijd wel een lopende tentoonstelling die gratis te bezoeken is. Pancratiusplein ligt er mooi en gezellig bij. Blij dat Heerlen een mooie facelift heeft ondergaan.
kokkel 18 maart 2009 | |
Twee keer ben heb ik hier gegeten. De eerste maal tapas en een ijsje na, dat helaas niet voorradig was...De tapas stelde niet veel voor, de sausjes hadden volgens mij een basis van mayonaise gemengd met andere potjes.
Geef zelf je mening over Restaurant (Glaspaleis) 5.0