Bij Badhu kom je voor het totaalplaatje. Je kunt kiezen voor loungen of aan een tafeltje eten, hoe dan ook verkeer je in oosterse sferen. Het restaurant is geheel in stijl ingericht en de sfeervolle verlichting maakt het af. Het menu bestaat uit zogenaamde Arabische tapas. Een leuk concept waarbij steeds enkele gerechtjes tegelijkertijd worden geserveerd om te delen met je gezelschap. De smaken zijn uitgesproken en dat maakt een etentje in deze zaak nou net zo leuk. Bovendien is er een uitgebreid menu, ook voor vegetariƫrs.
met 4 personen geluncht, 4 keer menu.
Goed gekruid en lekker. Zowel Libanees als Marokkaans brood niet vers en erg 'gierige' portie. Nabestellen van brood wordt berekend.
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Badhu. Elk gerecht was goed op smaak gemaakt en had een bijzondere smaak. De gerechten werden snel bezorgd en bediening was prima. Enige minpuntje was dat je geen karaf kraanwater kon krijgen (bij de wijn).
Eten en de tent zelf waren ok en een poging tot Arabisch, maar het is allemaal te Westers geworden: alleen Nederlanders in de keuken en het eten was niet bepaald typisch Arabisch, maar meer soort tapas met wat arabische invloeden.
Eten was lekker, bediening matig. Was niet heel gastvrij. Glaasje water behoorde niet tot de mogelijkheden, terwijl wij toch behoorlijk veel hapjes afnamen. Achterhaald.
Sfeer en uitstraling hip en gemoedelijk. Bij de bar is een lekkere grote zitbank, heerlijk om te loungen. In de serres zijn de banken wat hard en krijg ik bijkans rugpijn. Reserveren met voorkeur voor stoelen is dus het overwegen waard. Eten was heerlijk en was goed gepresenteerd. Goed gekruid voedsel, smaakvolle combinaties, vlees mooi gebakken, sauzen en mousses smolten op m'n tong. De bediening vriendelijk en gastvrij, ik voelde me echt gast in het restaurant, ondanks dat we niet hadden gereserveerd! Echt een aanrader voor een keer iets anders dan de binnenstad.