| Keuken | Aziatisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
joyce_33 22 maart 2012 | |
Het eten is veel lekkerder dan de goedkope voorgevel doet vermoeden. Niet heel gezellig ingericht, maar bediening is vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van het eten maakt alles goed. |
Vleesje 7 maart 2012 | |
Het meeste is wel gezegd al. De kracht van Zen's Wok zit hem vooral in het kleinschalige. Persoonlijke aandacht en niet massaal!! Eten is zoals bij de meeste wok restaurants. Gewoon prima. Lekkere zoete tomaten soep. |
Canna 6 november 2011 | |
Naast de grote wok-schuren is er gelukkig ook het kleinere wok-restaurant Zen's Wok. Altijd goed en altijd vers eten. |
JoCa 14 augustus 2011 | |
Gezellig restaurant, aardig en attent personeel. De keuze en kwaliteit van de gerechten is prima. |
arolizo 23 maart 2011 | |
Ons favoriete wok restaurant. Zelfs na het tiende bezoek zijn we de formule nog steeds niet moe. genoeg keuze in wok ingredienten en aanvullende vlees/vis gerechten van de grillplaat. Niet te groot, wokken met de menselijke maat en een goede prijs. |
Geef zelf je mening over Zen's Wok