KeukenLunchroom

DaanBreukhoven DaanBreukhoven 12 juli 2011

Geregeld ben ik vaste gast bij Bagels & Beans "nabij De Fred". De koffie is er prima, het bedienend personeel is klantgericht en vriendelijk, zelfs voor de hond ;-). De Bagels zijn super en de Bagel Tapas is een aanrader. Wel ben ik van mening dat het personeel sommige ouders kan aanspreken over kinderen die af en toe een spurt door de zaak nemen: rond rennen in combinatie met een degelijke krijs, schreeuw of schaterlach wat door merg en been gaat. Verder totaal niets op de zaak aan te merken! Toiletten ook schoon, veel actueel leeslectuur en een heerlijk plekje voor je bespreking of ontbijt!

Sara Anne Sara Anne 29 juli 2010

De koffie is goed (ook de decafe, personeel is prima! Werkt hard, doet razend hun best. Onwijs leuk team. Kom er nu al maanden met veel plezier. Na uitgebereid onderzoek mijn conclusie: Beste koffieplek in het statenkwartier. De koffieboontjes tussen de suikerklontjes zijn heerlijk! Fijn dat kinderen zo welkom zijn . Wel jammer dat sommige ouders hun kids zo ongegeneerd laten krijsen. Mag de bediening best wel wat van zeggen hoor...

Mared Mared 13 augustus 2009

De producten zijn goed. Het is alleen jammer dat de bediening erg ongeinteresseerd overkomt. Dat maakt een bezoek minder prettig. Kregen gisteren om iets over half 5 te horen dat we iets mochten bestellen maar "geen uren konden blijven zitten" want ze waren aan het opruimen en wilden vroeg dicht. Iets te eten konden we niet bestellen. Vreemd want de aangegeven sluitingstijd is 17.31 uur. Hebben toen maar snel onze koffie opgedronken en zijn weggegaan.

Geef zelf je mening over Bagels & Beans