| Keuken | Frans & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €48.00 |
| Openingstijden | 12.00-14.00, 18.00-21.30, ma geen lunch, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Als je zin hebt in een verrassende avond je goed. De keukenbrigade doet zijn uiterste best en dat proef je aan de volle smaken die goed in balans zijn. Ook de wijnen zijn verrassend en zeker de moeite waard; ze komen uit landen waar je niet dagelijks wijn van zal drinken. Al met al een zeer goede zaak om vaker terug te komen. Niets dan lof voor zowel de gastvrijheid als het heerlijke eten.
MMX 17 mei 2012 | |
Voor de tweede keer hier gegeten en het was weer erg goed. Fraaie en smakelijke gerechten, prettige bediening die leuk kan vertellen over wat je op je bord en in je glas kan krijgen. Ze hebben hart voor hun vak en dat zorgde voor weer een zeer geslaagde avond.
GertTeun 23 maart 2012 | |
Ik ben geen grote eter, dus liet ik mij overtuigen door eigenaar/kok Dartel om 5 gangen menu te nemen, mijn 2 gasten ook. Prima menu hetgeen heel lekker was, kun je bij Dartel wijnarrangement ook waarderen. Maar na afloop keken we uit naar plaatselijke cafetaria voor een zak patat met lekkere vette loempia om trek te stillen. Dit mislukte.
rokoko 25 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten hier! Het 6-gangenmenu is een echte aanrader. Alles is van goede kwaliteit en het bijbehorende wijnarrangement is goed uitgezocht. Bediening is erg vriendelijk en heeft verstand van zaken. De amuses zijn ook werkelijk erg goed. De ruimte is ook prima, tafels staan niet te dicht op elkaar. Ook vond ik het erg goed dat er niets voor het water gerekend is, dat zou bij alle restaurants zo moeten zijn! Het tempo zat er trouwens wel goed in, het moet echt niet sneller gaan .....
Richardjager 17 februari 2012 | |
Op Valentijnsdag hier gegeten, natuurlijk met z'n tweetjes!! Niet voor de eerste en zeker niet voor de laatste keer. Restaurant was gezellig vol, bediening is professioneel en attent.
jaap10 22 januari 2012 | |
We hebben met 6 personen uitstekend gedineerd, drie van ons hadden een vegetarische voorkeur. Tijdens het praatje met de chef (die dat kennelijk aan alle tafels doet en dat is heel prettig) hebben we eigenlijk aangegeven dat we hem voor 6 gangen de vrije hand gaven, daar hebben we geen spijt van gehad. Hetzelfde goldt overigens voor de wijnkeuze. Er was een grote variatie in smaken met een perfecte combinatie. Dat goldt zeker ook voor het vegetarische deel, "we hebben nog nooit zo lekker gegeten" meldden ze. Restaurant Dartel is naar mijn mening het beste restaurant van Leiden en zou dus ook op nummer 1 moeten staan. |
Geef zelf je mening over Dartel