‘Na de eerste verrassing volgen er velen!’ Na binnenkomst in dit netjes aangeklede ‘oude pand’, heb je de keuze uit verschillende ‘menu's met bijpassende wijnarrangementen’, waarvan de ene nog lekkerder klinkt dan de andere. ‘Gezien de prijs’ kun je beter wachten tot je je vakantiebonus binnen hebt, want je betaalt wel wat voor de in verhouding ‘kleine porties per gang’. Zo is ‘het viergangenmenu eigenlijk niet genoeg voor iemand met stevige trek’. Je betaalt duidelijk voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wel ‘verkopen ze hier gewoon tapwater, bravo!’
Fantastisch gegeten met geweldige service. Alle gerechten waren van hoogstand niveau en met liefde gemaakt. Het vriendelijke personeel zorgde voor bijpassende wijnen. Van begin tot eind was dit een verwenning. Grote klasse.
Lekker gegeten, in mooie zaal achterin het restaurant. Dat gaf het gevoel van een herenmaal. Grote kelken wijn, pittig geprijsd, maar van hoge kwaliteit. Het eten was goed op smaak. De bediening zou de tafel iets vaker mogen frequenteren.
Teleurstellende ervaring. Had hoge verwachtingen maar die zijn helaas niet waargemaakt. Slechte service. Weinig aandacht voor de gast. Bediening werd afgeraffeld, dingen vergeten.Tevens werd er geen alternatief geboden bij nee verkoop. Zaak zat aardig vol echter, dat mag geen excuus zijn. Risotto viel tegen en zeker niet het beste Italiaanse eten wat ik gehad heb, verre van. Presentatie van de gerechten daarentegen was goed. Zwakke zes.
We gaan hier vaak naartoe als we zin hebben in lekker eten, maar toch vrijblijvend. De sfeer is altijd goed en de bediening is vriendelijk. Meestal nemen we een paar gangen menu met een wijnarrangement. Wat ik heel goed vind is dat ze altijd vertellen wat er in een gerecht zit, al mag dit af en toe wel iets minder uitgebreid. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Al met al, lekker eten, goede bediening en een leuke sfeer, wat wil je nog meer :)