Brasserie Blazer over zichzelf

Bij Brasserie Blazer halen wij onze inspiratie uit zowel de klassieke brasserie kaart als de 'moderne' wereldkeuken. Zo staat bij ons op de nieuwe winterkaart een heerlijke confit de canard naast een vegetarische involtini. Nieuw op deze kaart is ook de mogelijk het theatermenu met drie of twee gangen te nemen als u nog naar het nieuwe de la mar gaat. De hele avond tafelen kan natuurlijk ook!

1 2 ouder »

jaap jaap 17 mei 2012

Prima eetcafe in hartje amsterdam. Asperges, rib eye en appeltaart waren voortreffelijk! Bediening vriendelijk, vlot en efficient. We komen er zeker terug en kunnen een ieder dit eetcafe op 10 min lopen van leidseplein aanraden !

Angelaanzee Angelaanzee 19 februari 2012

Lekker gegeten, diverse kleine voorgerechtjes, vooral de bitterballen van roquefort met dadels waren zalig! Daarna maaltijd salade met gerookte kip en bacon, prima! Alleen het brood was vrij droog. De chardonnay was heerlijk fris en geurig. De bediening was prima in orde, leuke enthousiaste mensen! Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Kortom een prima plek voor een (h)eerlijke maaltijd.

rianne rianne 31 oktober 2011

We hebben hier lekker gegeten, voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

fifi fifi 8 juni 2011

Eerlijk no-nonsense-eten voor een schappelijke prijs. Goeie frieten, misschien een beetje weinig groente bij de sappige ribeye. Aardige jongens ook, de gebroeders Blazer.

Mlous Mlous 5 januari 2011

Met een vriendin hier gegeten. Klein en gezellig. Zeer vriendelijke bediening, de kok kwam zelfs even aan tafel zitten om iets door te nemen. Inderdaad niet veel keuze op de menukaart maar wat er is is heel erg lekker. wij zaten na afloop bomvol! Echt een aanrader.

Lise1107 Lise1107 9 december 2010

Afgelopen woensdag heb ik met vrienden bij Brasserie Blazer geborreld. Er heerst een ontspannen en gezellige sfeer, daarom zijn we er zelfs gebleven om een hapje te eten.

Ze hebben een leuke kaart met voor ieder wat wils, ik vond de prijs-kwaliteit verhouding ook erg goed!!

Kortom, een goede plek om lekker te eten en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar.

Jurre Jurre 4 november 2010

Vorige week vrijdag met twee vrienden gegeten: wat een blammage! Waarschijnlijk is het terras in de zomer een leuke plek, maar binnen is het niets - achterin lijkt het alsof je in een garage zit te eten (met een rolluik als muur)! Ook het eten viel zwaar tegen; de tapas leken nergens op (aioli was gewoon knoflooksaus, de chorizo dreef in een laag onbestemd vet en de manchego smaakte nergens naar en werd geserveerd in dikke hompen) en de "Blazerburger" was taai met "oud-vet frieten" en een fantasieloze salade op 't bord. Ik zou dit niemand aanraden en kom er zelf ook zeker niet meer terug.

Piep Piep 21 oktober 2010

Heerlijk gegeten, geborreld en voetbal gekeken! Ajax heeft gewonnen!

Dev33 Dev33 9 augustus 2010

Ben een keer toevallig "binnengestruikeld". Sindsdien een aantal keren gegeten en geborreld. Lekker authentiek, laid-back en de mannen maken lekkere tapas. Altijd gezellig. Aanrader dus.

ledere ledere 3 februari 2010

Ben hier afgelopen vrijdag met wat collegas geweest om een biertje te drinken. Biertjes werden cocktails en bitterballen werden tapas. Beiden waren echt heerlijk. En gezellig, we zijn tot in de kleine uurtjes blijven hangen. We komen hier zeker vaker

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Brasserie Blazer