KeukenAfghaans
Lunch
Diner

Laat je ‘midden in de Jordaan’ verrassen door de ‘heerlijke Afghaanse keuken’! Er is geen kaart, maar iedere week ‘een nieuw viergangenmenu’. Elke week weer een verrrasing dus, maar ‘een explosie van smaken’ is gegarandeerd.. De chef maakt niet ‘niet al te grote’ en ‘verrukkelijke gerechten’. Met zo'n naam kan het bijna niet anders, maar vooral de Mantoe ‘is goddelijk’. ‘De lekkere frisse huiswijn maakt het feestje compleet.’ ‘Gelukkig slaat het 'Afghaans' hier op de keuken en bediening, niet op de entourage.’ Binnen is het namelijk ‘onverwacht modern’.

frederikus frederikus 2 februari 2012

Hele vriendelijke en goede bediening. Voortreffelijk eten. Bijzondere smaken. Zeer geschikt voor vegetariers.

Eleoor Eleoor 26 januari 2012

4-gangen menu via Groupon:

Het eten is smaakvol, aardige bediening alleen wel veel tijd tussen de gangen. Daardoor wordt je trek voor het hoofdgerecht minder. Al met al heb ik wel heerlijk gegeten bij Mantoe.

Dikla Dikla 29 december 2011

Wij hebben hier vanavond heerlijk gegeten, vooral de linzensoep was voortreffelijk. Gastvrije en vriendelijke bediening, alleen de tijd tussen de gangen duurde te lang. Zeker een aanrader.

ilikecotesdubeouf ilikecotesdubeouf 13 november 2011

Wat een heerlijk restaurant is dit. Strak ingericht, maar niet kil. Bediening kan wat sneller, maar de vriendelijkheid compenseert alles. Het eten was erg goed met specifieke smaken en veel verschillende groentes. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker terug.

Proever73405 Proever73405 30 oktober 2011

Eenvoudig maar stylish ingericht restaurantje (plek voor een man of 30), waarin heerlijk en (vreselijk woord) `authentiek` wordt gekookt.
Geen keuze te maken, maar dat maakt niet uit, laat je verrassen! zeer geschikt voor vegetariers, want veel groenten, op verschillende manieren bereid. Het eten wordt zonder opsmuk (toetje kwam bijvoorbeeld in zo´n glazen bakje dat je ook in kampeerboerderijen aantreft).
De smaak lijkt op Indiaas, maar dan minder curry-achtig en minder scherp.
Vraag om het plateau met koekjes bij de koffie (als je daar zin in hebt), want dat komt niet vanzelf.
De hoeveelheden zijn perfect, je verlaat met een tevreden gevoel het pand!

Geef zelf je mening over Mantoe

LunchDiner
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:30
DonderdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:30
VrijdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:30
ZaterdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:30
ZondagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten