Laat je ‘midden in de Jordaan’ verrassen door de ‘heerlijke Afghaanse keuken’! Er is geen kaart, maar iedere week ‘een nieuw viergangenmenu’. Elke week weer een verrrasing dus, maar ‘een explosie van smaken’ is gegarandeerd.. De chef maakt niet ‘niet al te grote’ en ‘verrukkelijke gerechten’. Met zo'n naam kan het bijna niet anders, maar vooral de Mantoe ‘is goddelijk’. ‘De lekkere frisse huiswijn maakt het feestje compleet.’ ‘Gelukkig slaat het 'Afghaans' hier op de keuken en bediening, niet op de entourage.’ Binnen is het namelijk ‘onverwacht modern’.
Het eten is smaakvol, aardige bediening alleen wel veel tijd tussen de gangen. Daardoor wordt je trek voor het hoofdgerecht minder. Al met al heb ik wel heerlijk gegeten bij Mantoe.
Wij hebben hier vanavond heerlijk gegeten, vooral de linzensoep was voortreffelijk. Gastvrije en vriendelijke bediening, alleen de tijd tussen de gangen duurde te lang. Zeker een aanrader.
Wat een heerlijk restaurant is dit. Strak ingericht, maar niet kil. Bediening kan wat sneller, maar de vriendelijkheid compenseert alles. Het eten was erg goed met specifieke smaken en veel verschillende groentes. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker terug.
Eenvoudig maar stylish ingericht restaurantje (plek voor een man of 30), waarin heerlijk en (vreselijk woord) `authentiek` wordt gekookt.
Geen keuze te maken, maar dat maakt niet uit, laat je verrassen! zeer geschikt voor vegetariers, want veel groenten, op verschillende manieren bereid. Het eten wordt zonder opsmuk (toetje kwam bijvoorbeeld in zo´n glazen bakje dat je ook in kampeerboerderijen aantreft).
De smaak lijkt op Indiaas, maar dan minder curry-achtig en minder scherp.
Vraag om het plateau met koekjes bij de koffie (als je daar zin in hebt), want dat komt niet vanzelf.
De hoeveelheden zijn perfect, je verlaat met een tevreden gevoel het pand!