KeukenThais
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Sammyvalk Sammyvalk 30 januari 2012

Gisteren hebben wij weer heerlijk gegeten! Het personeel is echter wel minder geworden. We hebben lang moeten wachten en een aantal keren is er een drankje vergeten. Voorheen was dit nooit! Ook door de druk in de ruimte (deuren die open en dicht gaan) was de beleving minder. Bij sommige tafelgenoten klapte de oren dicht, wat een naar gevoel is.
Eten blijft top!

Briejer Briejer 26 januari 2012

M.i. De beste thai in de regio Haaganden. Echt een aanrader. Goede ingredienten, pittig, gekruid, verse specerijen, echt een feestje! Lokatie niet top maar eenmaal binnen vergeet je dat meteen.

HStolk HStolk 13 november 2011

Voor de zoveelste keer hier wezen eten en het verveelt nog steeds niet. (H)eerlijke gerechten met dag verse producten bereid. Geen wonder dat ze op zaterdagavond sommige tafels 2 tot 3 keer een turnover hebben. Ondanks dat ze het zo druk hebben wordt je niet weggekeken. Het tegendel is waar zelfs na betaald te hebben konden we nog even rustig napraten en kwam de bediening nog vragen of alles naar wens was geweest.

RobbertJanLug RobbertJanLug 30 oktober 2011

Wat mij betreft de beste Thai in de regio Haaglanden. Alle gerechten zijn stuk voor stuk de moeite waard om te proberen en dat probeer ik dan ook minstens 1x per maand te doen. Het is niet de goedkoopste thai, maar de prijs-kwaliteit verhouding is de beste. De bediening is wat onervaren maar wel attent en beleefd. Groot pluspunt, vooral als ik in het gezelschap van dames dineer, zijn de toiletten. Smetteloos!

p_van_der_velden p_van_der_velden 27 oktober 2011

zeer net en modern thais restaurant, profileerd zich als een kwaliteitszaak en daar hebben ze gelijk in. Ik ben zeer bekent met de thaise keuken en de gerechten hier benaderen de thaise hawker food smaak. De serveerster kon mij vertellen dat bijna alles dag vers gekocht is en van een betere kwaliteit dus daarom is de prijs iets hoger dan bij ander thaise restaurants. Je krijgt waar voor je geld want het smaakte fantastish en service verdiend een dikke 10. Een aanbeveling voor een ieder die van de echte Thaise keuken houd.

Geef zelf je mening over Thai Fresh

Maandagvan 16:30 tot 22:00