| Keuken | Thais |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Prima voor een snelle hap voor niet al te veel geld. Ruime keuze ook voor vegetariers. Beetje ongezellige rommelige inrichting. Overstijgt het niveau eetcafe niet maar misschien kom ik daarom wel graag.
Prima eethuisje voor afhaalmaaltijden en/of om er snel wat te eten. De Pad Pak Ruom Mid (gemengde groenten met tofu en cashewnoten) smaakte goed, Jasmine's Garden (gebakken rijst & noodles met vlees en garnalen) is ook een aanrader, maar de Kai Sate (kipsaté) was helaas droog.
Gegeten op: 26 juli 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Beetje moeten wachten ondanks reserveren, maar goed. Het eten is redelijk in orde, vooral door de prijs. Als het wat duurder was geweest, dan was het niet bijzonder. Wel jammer is dat we gevraagd hadden om ons eten pittig te maken niet doorgekomen is. Ook toen de bediening erop aangesproken werd, is er niks mee gedaan.
We hebben hier een aantal keer gegeten en afgehaald. Eten is heerlijk, personeel is super vriendelijk en de inrichting is knus.
Prijs/kwaliteit van de afhaalgerechten vind ik niet in verhouding ; voor wat je betaalt, krijg je niet echt veel.
Desondanks prima adresje.
Ietwat prijzig voor het eten wat je krijgt, maar wel echt Thais. Te vergelijken met wat je in Thailand voorgeschoteld krijgt. Het redelijk kleine restaurant zit, zeker in het weekend, altijd vol, dus reserveren is gewenst. Een leuke aanvulling op culinair Tilburg. Vooral de garnalen en inktvis zijn erg lekker. Dessert kun je schrappen, niet erg bijzonder. Loop dan liever een stukje voor een ijsje bij Intermezzo.
Schrijf zelf een recensie over Jasmine Thais eetcafé
Schrijf hieronder je recensie over Jasmine Thais eetcafé. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.