| Keuken | Frans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
alex69 4 februari 2012 | |
vandaag weer bij hof van brabant geweest, en het was weer verrassend lekker.
Proever71359 27 november 2011 | |
Toen we aankwamen schrok ik. De zaak zag er van buiten uit als een kruising tussen een discotheek en mc donalds. Zowel binnen als buiten zit overal neon verlichting! We hadden geboekt met een bon van groupon. Het eten was redelijk maar de volle prijs zeker niet waard. Ik zou hier niet nog eens gaan eten. |
paula12345 24 november 2011 | |
Wij hebben met de groupon bon hier gegeten en wij zaten in angst om de vorige recensies, maar wat hebben we genoten. De bediening was uitstekend en hartverwarmend. Het eten was heerlijk en precies de juiste porties. De zaak zat - op een enkele tafel na - vol met groupon mensen, maar wij hebben geen verschil gezien of gehoord met de mensen die zonder grouponbon kwamen eten. Iedereen werd met evenveel oprechte aandacht behandeld. De borden waren met zorg opgemaakt en je kon proeven dat de kok erg zijn best had gedaan. Het enige minpuntje is dat dit restaurant 150 km. van onze woonplaats is... |
anie 9 november 2011 | |
sfeervol restaurant met leuke vlotte bediening en het eten was erg lekker en goed.
benjamin123 31 oktober 2011 | |
Via 'Groupon' een 5-gangen diner voor 40 euro geboekt. Het eten was prima, maar zeker geen 40 euro waard. Ook de 5 gangen waren er eigenlijk maar 4, want een 'spoom' vind ik geen gang.
Geef zelf je mening over Hof van Brabant