6.9
6.3

KeukenJapans, Aziatisch & Sushi

Joanne1973 Joanne1973 1 mei 2012

Wij werden bij binnenkomst begroet door een serveerster die binnensmonds en zeer zacht Engels sprak. Het lukte ons niet om haar duidelijk te maken dat wij gereserveerd hadden voor 2 personen. Gelukkig kwam een collega haar te hulp zodat wij alsnog naar een tafeltje werden geleid. Het systeem met de bestellijsten wekte verbazing. Niet alleen zijn ze verschillend gekleurd, ze hebben ook nog eens een eigen nummer. Op goed geluk zijn wij met de blauwe bestellijst gestart want wij wilden sushi eten. De verschillende sushi kwamen zeer snel wat wij prima vonden. Ieder gerecht werd door onze serveerster begeleid met de uitleg 'sushi'. Alsof wij dat zelf niet konden zien... Het was anders geweest als ze de naam van de sushi erbij had genoemd. De smaak van de sushi was in het algemeen goed, al viel ons op dat er een paar vrij koud waren, alsof ze net uit de koelkast kwamen. Wij hebben ons beperkt tot sushi en na drie rondes hadden wij meer dan genoeg gegeten. Na een uur stonden we weer buiten, ca. 45 euro lichter. Wat mij betreft, is dit een prima plek voor een snelle hap maar geen restaurant waar je uitgebreid tafelt. Het is wat armoedig ingericht. De wc's waren niet schoon, de vloer plakte onder mijn schoenen. Voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn, is dit restaurant geen aanrader aangezien je een trap op moet om in het restaurant te komen.

Cyn Cyn 3 december 2011

In oktober hier gegeten voor het concert van Nick & Simon.. Heerlijk!!! Goede sushi, en ook alle andere gerechten waren erg smakelijk!!!!

byjoux byjoux 11 november 2011

Aantal keer gegeten, en altijd lekker! Wel een gepuzzel met de briefjes. Misschien moeten ze daar een ander systeem voor verzinnen. Maar aan de andere kant, je hebt dan ook even een adempauze tussen de bedrijven door.
Ze zijn snel. Kom hier graag weer terug.

AnneArnhem AnneArnhem 19 juli 2011

De bestelformuliertjes zijn erg knullig, de aankleding is echt aan verbetering toe, de muziek is verschikkelijk, de bediening soms erg kortaf..

Maar ik kom hier best vaak want het eten is erg lekker! Dus niks voor een romantische eerste date, geen echte culinaire verrassingen, maar wel gewoon goede verse sushi!

ildi ildi 23 maart 2011

Lekker gegeten. Voor mezelf veel vis, voor de mede bezoeker vegetarisch. Ook daarin had je keus genoeg.
Beetje gedoe met invulformuliertjes, maar toen we dat door hadden, hebben we echt genoten. Als je bestelt en je eet het niet op, moet je daarvoor ca. 1 euro per portje betalen. Dus je kijkt wel uit dat je niet teveel besteld. Je kan wel onbeperkt bestellen. Snelle en prettige bediening. Een aanrader!

Geef zelf je mening over O Hashi

Maandagvan 15:30 tot 23:00