Superlekker gegeten hier, echt een aanrader. Het vlees was mals en goed op smaak. Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders zou ik zeker vaker langsgaan. Het is ook heel betaalbaar en de service is goed. Vriendelijke jongedame die hart heeft voor haar zaak.
Een verrassende kennismaking met de marokkaanse keuken! Zorgvuldig bereid eten, veel afwisseling en uitstekende bediening. En dat ook nog een voor een lage prijs.
Waarschijnlijk door de ligging wat minder bekend, maar zeker het omrijden/wandelen waard.
We hebben er heerlijk gegeten. Keuze uit startes prima en heerlijk o.a. gehaktballetjes in een zalige tomatensaus. Wij hadden alle drie een ander hoofdgerecht. Zonder uitzondering goede kwaliteit. De sfeer is prima,gastvrij en bijna huiselijk. Dat het er niet al te druk is zal daar zeker aan bijdragen. Ze verdienen trouwens meer klandizie. Wij komen zeker terug.
Erg goed gegeten in dit restaurant. Er waren weinig bezoekers en de eigenaar maakte ook tijd om her en der uitleg te geven over het een en de achtergronden. Goed genoten.