Kies de stad
Website: www.restaurantsense.nl
E-mail: info@restaurantsense.nl
Geopend (of niet?)
Keuken: Frans, Fusion, Internationaal, Wereldkeuken
Keuken open: en voor diner/souper vanaf 17:30 tot 22:00. Ma gesloten.
Chef: Dennis Middeldorp
Maitre: Freek Broeders
Sommelier: Freek Broeders
Interieur architect: IRIS horeca advies
Minimum menuprijs: €34.50
Gemiddelde menuprijs: €38.50
Huiswijn per fles: €19.75
Huiswijn per glas: €4.00
Keuken open: en voor diner/souper vanaf 17:30 tot 22:00. Ma gesloten.
Chef: Dennis Middeldorp
Gemiddelde menuprijs: €38.50
Huiswijn per fles: €19.75
Huiswijn per glas: €4.00
Betalen:

Kenmerken: Airconditioning, Brand bier, B.N. spot, Gluten vrij, Groepen max. : 38, Lactose vrij, Binnenplaats, Terras, Parkeergarage, Makkelijke entree, Begane grond, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Recent gegeten bij restaurant Sense?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 18 meningen
67%
22%
11%
Beoordelingen van gasten samengevat
Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.
Restaurant Foto's

Dit restaurant zegt over zichzelf
Sense is gevestigd in de Verwersstraat, tegenover het NoordBrabants museum. De menukaart bestaat uit kleinere culinaire gerechtjes die u willekeurig kunt bestellen. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsmenu van 4 tot 8 gangetjes met dagelijks wisselende gerechtjes eventueel met bijbehorend wijnarrangement. Onze gerechten worden volledig in eigen keuken bereidt met dagverse ingrediënten.
Dit zeggen de gasten over restaurant Sense
Harms
Vind je deze recensie nuttig?
Eten was zeer goed verzorgd. We hadden tijdens de reservering doorgegeven dat 1 persoon glutenvrij moest eten en in tegenstelling tot veel andere restaurants werden er geen producten weggelaten maar alternatieven gezocht en gevonden. Ik moest zelf constateren dat het glutenvrije gerecht zelfs beter/of verrassender was dan het normale gerecht. Kortom veel zorg aan de gerechten en een kok die ook echt komt vragen of het allemaal gesmaakt heeft.
Intel inside
Vind je deze recensie nuttig?
Afgelopen woensdag met collega's hier gegeten. Wij hebben hier een uitstekende avond gehad. De chef kwam zelfs aan tafel. Wij allen hebben gekozen voor het 5 gangen menu. erg lekker en divers. Ruim voldoende en in combinatie met de wijn dik voor elkaar. Wij komen graag eens terug.
frank073nl
Vind je deze recensie nuttig?
eten was heerlijk, maar sfeer werd verpest door hele rare bediening. Als je - omdat er een extra persoon bij moet worden geplaatst - om een extra plaats gevraagd, wordt je toegesnauwd dat dat eerder gemeld had mogen worden. Heel jammer, want zowel interieur als het eten zijn allebei zeer geslaagd. Daarom tip aan de eigenaar: kijk eens kritisch naar je personeel.
vhendriks
Vind je deze recensie nuttig?
Heerlijk gegeten. Personeel was keurig en vriendelijk. Bezoek van de chefkok vooraf en achteraf was erg netjes. Echt een aanrader!!
bobsel
Vind je deze recensie nuttig?
Het concept met kleine gerechten werkt, alleen moeten ze opletten dat ze toch niet teveel smaken op een bord proberen te zetten. Dan wordt het al snel een ratjetoe. 5 gangen is overigens voldoende(7 of 8 is echt te veel). Het gebodene is spannend (combi's die je niet alledag ziet) en goed van kwaliteit. Het is allemaal wat beter dan goed. overigens sprong het zoete desssert er echt bovenuit, dat
NB Bekijk alle meningen van restaurant Sense bij het Meningen tabje.
Beoordeel restaurant Sense zelf!
Je mening dient te gaan over restaurant Sense. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.