Leonie76 7 mei 2012 | |
18 april gegeten hier. Een warme ambiance, ruime porties en heerlijke smaken! De kok verstaat zijn vak. Complimenten om dit heerlijks klaar te maken in een mini-keuken. Bediening kan nog professioneler (wijn laten proeven, fles laten zien, drankjes tijdig aanvullen)
SVOS 4 mei 2012 | |
Na een dagje uit in Den Bosch kwamen we per toeval terecht bij het Restaurant Sense en wat was dat een aangename verrassing! Het is een prachtig restaurant met voortreffelijk eten. Heerlijke wijn en fantastisch mooie kleine gerechtjes werden ons aangeboden (verrassingsmenu). Elk gerecht was een plaatje om naar te kijken en zulke lekkere smaken, daar kan je als mens echt ontzettend gelukkig van worden....
dirkh345 28 maart 2012 | |
Voor de tweede keer gegeten bij Sense en het was net zo goed als de vorige keer. We hadden zes gangen waarvan er vijf echt uit de kunst waren, waar ik vooral de inktvis-gelei wil roemen. En de service was dit keer duidelijk beter, persoonlijk contact met de sommelier en obers en zodra je glas leeg was, kwam men bijvullen. De sommelier wist leuke dingen over de wijnen te vertellen die ik, naarmate de avond vorderde, inderdaad niet allemaal kon onthouden. Dat neemt niet weg dat ik het leuk vind om iets over de wijn te houden. Kortom een topervaring terechte ster voor constante kwaliteit wat mij betreft. |
petervandinther 7 maart 2012 | |
Gisteren daar gegeten. Eens uitproberen hoe dit sterrenrestaurant presteert. Van de vier gerechten waren er twee zeer middelmatig (zalm en kabeljauw), de laatste was gestoomd of zoiets. Gewoon niet lekker en slordig opgemaakt. De zwarte angus was wel lekker en de toet was pas op sterrenniveau. De bediening wat tegen; eentje keek de gasten nauwelijks aan, maakt geen contact en keek gewoon weg. De sommelier had veel verstand van de geserveerder wijnen van het arrangement, wel een beetje gemaakte opsomming van de eigenschappen, niet te onthouden. Dat zou ook aan mij kunnen liggen :-)
maaike12 21 februari 2012 | |
Wij zijn hier nu vier keer geweest in wisselende gezelschappen. Iedere keer heerlijk gegeten in prettige ambiance. Aanrader! |
dirkh345 25 januari 2012 | |
Gister hebben we mogen genieten van de kookkunsten van de keukenbrigade van Sense. We hadden de Chef's Challenge in zes gangen. We begonnen met twee voortreffelijke amuses en de zes aansluitende gangen waren ook heerlijk. Ik wil vooral de originaliteit roemen van de gerechten, niet de standaard kingkrab, sint jacobsschelp etc van andere sterrenrestaurants maar een parel van zeebaars en kabeljauw, allebei heerlijk. Het dessert van cocos en honing (ijs en een soort bavarois) was ook enorm smaakvol en vers.
flerkje 13 november 2011 | |
Dit was echt een grote vinger naar de vele restaurants die zich er met een te makkelijke kaart en middelmatige bediening inclusief pittige prijzen vanaf maken. Bij Sense kregen wij weer waar voor ons geld. Een superuitleg door de chef, een perfecte bediening, de smaken van elk gerecht waren subliem, de wijn (ook bob arrangement) was zeer, zeer passend. Dit was echt een avondje genieten. Wij zijn erg kritisch, en hadden hier niets, maar dan ook niets van welke ergernis dan ook. Heerlijk heerlijk, en we kunnen niet wachten weer terug te komen. We hopen dat Dennis en zijn team deze kwaliteit weten vol te houden en dat dit restaurant met zijn klein aantal tafeltjes het nog jaren overleeft in het dure en concurerende centrum van Den Bosch. |
heleenhordijk 19 oktober 2011 | |
Enkele weken geleden voor de derde keer bij Sense gegeten. Elke avond was een feest voor de zintuigen. Prachtige kunstwerkjes, aparte smaakcombinaties en mooie wijnarrangementen. En dat alles voor een heel redelijke prijs. Ook de bediening is gastvrij en prettig. |
BillyH 19 juni 2011 | |
Geweldige avond gehad bij Sense in Den Bosch! 5 gangen diner met wijnarrangement. Het één was nog lekkerder dan 't ander. De lekkerste stukjes vlees en vis, met dingen als maismoes, crème van doperwtjes, haringcaviaar - allemaal zeer bijzonder en vooral: lekker! De bediening was zeer correct, maar niet stijfjes. Geen gluten? Geen probleem. En de kok kwam nog even persoonlijk langs. Om half acht begonnen; om 12 uur voldaan vertrokken. Met recht een (avond) vullend programma! |
estroocloeck 15 mei 2011 | |
Wij hebben hier vrijdag 13 Mei gegeten, en een 6 gangen diner met wijnarrangement besteld. We zijn lastige gasten: de eens houd niet van kaas, de ander niet van vis, paprika en rode wijn. Dat was dus geen enkel probleem, uitstekende vervangende gerechten en goede bijpassende wijnen. Heerlijke hapjes, goede bediening (met name dame "uil" en Dennis) en een prima sfeer. |
Geef zelf je mening over Restaurant Sense