Wat een slechte zaak is dit! Het terras is super, met mooi weer goed vertoeven maar de gerechten, waardeloos! Risotto die smaakt naar nasi, geitenkaasfondue in de schift een een serveerster die te beroerd is normaal met de gasten om te gaan. Misschien doet een grotere spijkerbroek wonderen voor haar humeur. Wij komen nooit meer terug!
Het is goed toeven bij de Molenolas, maar helaas wordt er nauwelijks groente geserveerd bij de hoofdgerechten. Ook een groene salade als voorgerecht ontbreekt op de kaart. Heb altijd het idee dat ik geen volwaardige maaltijd binnen krijg. Jammer!
Hier een maandje geleden weer gegeten, het was zalig. verrassend was het leuke voorgerecht geitenkaasfondue. het was een rustige avond, maar top bediening en weer heerlijk gegeten. Laat je niet misleiden door de wegopbrekingen, want de molen plas is open en ook bereikbaar.