butra77 12 april 2010 | |
Ondanks reserveren zaten we boven. Na 45 minuten begonnen we ons te irriteren aan mensen die later kwamen en eerder het eten kregen. Duurde ruim een uur voordat we iets kregen, dat is voor kinderen veel te lang. Reserveren betekend dat je weet hoeveel mensen er komen zodat je kan anticiperen op drukte. Prijskwaliteit is onder de maat. Kleine porties voor een te 'grote' prijs. Bediening was jong en onervaren maar deed wel hun best. De 'bovenverdieping' heeft wat ons betreft geen toegevoegde waarde en is mogelijk het probleem van deze matige ervaring. Som der delen: niet voor herhaling vatbaar. |
MarcelS 14 maart 2010 | |
Ik heb diverse uitstekende ervaringen gehad bij Zijdewinde. Daarom hebben we Zijdewinde al regelmatig gebruikt als uitvalsbasis voor onze Aquarelgroep. Na afloop lekker terugkomen voor de bespreking met koffie en pannenkoek. |
hannelorus 12 februari 2010 | |
Onze absolute favoriet! Wat komen we hier graag eten! Ruim opgezet, veel te doen voor de kids, ze mogen heerlijk rondlopen, vanwege de ruimte heeft niemand last van ze. Op een zomerse dag blijven we veel te lang zitten op het prachtige terras met uitzicht op het meer. Het eten is uitstekend, pannenkoeken maar ook ala Carte, heerlijk! Zo blijven we lang hangen en goed consumeren :-) |
Geef zelf je mening over Zijdewinde