1 2 ouder »

juan1 juan1 2 april 2012

Uitstekende tent zeker een aanrader eten is heerlijk en personeel is heel vriendelijk. Kon er heel relax m'n werk doen en van een smoothie genieten

Proever57083 Proever57083 9 oktober 2011

Vrijdag weer bij Beanthere gegeten, we kwamen tegen sluitingstijd binnen (we hadden ons in de openingstijden vergist), maar toch waren we welkom en kregen we nog een heerlijk bord eten, drankje en de welbekende brede glimlach... We hadden de kip, groente en rijst. goede smaak, netjes gepresenteerd, (h)eerlijk eten voor goede prijs. als toetje hebben we de heerlijke maispap meegenomen om thuis te eten. Beanthere, wat mij betreft echt een aanrader in Diemen...

mrd mrd 3 mei 2011

Leuke tent. Een aanrader!

sniper22 sniper22 1 maart 2011

het is een leuke plek om gezellig wat te gaan drinken of gewoon lounchen het eten is ook lekker en de smooties, en het is echt leuk om er te werken leuke collegas vriendelijke klanten echt een top plek is het

MCella MCella 28 februari 2011

Ik ben een paar keer bij Bean There geweest en er hangt een goeie sfeer. Bediening is goed en vriendelijk. En het eten is yummie!!!

RayC RayC 27 februari 2011

Ideale plek om te werken en te genieten. Heb hier menig uur doorgebracht met hun uitstekende koffie en sandwiches. De bediening is ook altijd vriendelijk en oplettend. Een aandrader voor een relaxed tussendoortje.

jennden jennden 22 februari 2011

Het is heerlijk vertoeven in BT. Krantje of tijdschrift lezen met elke keer een andere koffie, smoothie, sapje. Lekkere broodjes, overheerlijke pannekoeken en nu zelfs heerlijke (Surinaamse) maaltijden. Beanthere is een aanwinst voor Diemen!

Mama uit Diemen Mama uit Diemen 21 juli 2010

Leuke, gezellige tent. Ze hebben heerlijke koffies en smoothies, maar ook de broodjes en pannenkoeken zijn lekker en verrassend! Een leuke tent!

jochem1 jochem1 25 mei 2010

ze zijn al een tijd aan het veranderen wat zeker niet te goede komt. De kaart heeft erg weinig keus, ook de sapjes zijn terug gebracht naar een paar. Als het zo door gaat kom je alleen nog voor het lekkere terras maar zeker niet voor het eten.

nova nova 14 september 2009

Redelijk nieuwe koffiebar. Een van de weinige plekken waar je oprecht goede koffie kunt drinken. Veel verschillende varianten en lekker pittige koffie. De bediening is zeer vriendelijk en herkennen mensen snel.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Bean there