Vrijdag weer bij Beanthere gegeten, we kwamen tegen sluitingstijd binnen (we hadden ons in de openingstijden vergist), maar toch waren we welkom en kregen we nog een heerlijk bord eten, drankje en de welbekende brede glimlach... We hadden de kip, groente en rijst. goede smaak, netjes gepresenteerd, (h)eerlijk eten voor goede prijs. als toetje hebben we de heerlijke maispap meegenomen om thuis te eten. Beanthere, wat mij betreft echt een aanrader in Diemen...
het is een leuke plek om gezellig wat te gaan drinken of gewoon lounchen het eten is ook lekker en de smooties, en het is echt leuk om er te werken leuke collegas vriendelijke klanten echt een top plek is het
Ideale plek om te werken en te genieten. Heb hier menig uur doorgebracht met hun uitstekende koffie en sandwiches. De bediening is ook altijd vriendelijk en oplettend. Een aandrader voor een relaxed tussendoortje.