5.9
5.7

1 2 3 ouder »

proefpersoon proefpersoon 17 augustus 2011

Zit al eeuwen in het hart van Rotterdam, maar nog nooit geweest. De aankleding is gedateerd maar het eten was prima. Goed stuk vlees met lekkere frieten en mais. En de prijs is redelijk.

hou_van_lekker_eten hou_van_lekker_eten 11 juli 2011

IK heb hier met 4 personen gegeten omdat wij wat te vieren hadden. Het is ons erg tegen gevallen. Bediening idd arrogant en voordat wij klaar waren met eten kregen wij de rekening en te horen gekregen dat ze de tafel nodig hebben voor de volgende gasten. De Vlees is ook niet wat je van een Argentijns steakhouse verwacht.

JohanenAn JohanenAn 12 juni 2011

het beste vlees dat ik ooit gegeten heb met een supergoede bediening

ravendice ravendice 17 mei 2011

Ook dit restaurant bezoek ik veelvuldig en is een van mijn favorieten. Bijna altijd plek, zeer vriendelijke en snelle bediening en verrukkelijk vlees.

Gabb Gabb 28 april 2011

Het eten is hartstikke goed, en zeer betaaldbaar. We komen nu al jarenlang een aantal keer per jaar langs.
De bediening bestaat uit super aardige gasten. Ik bestel altijd een gerecht waarbij ik een deel niet hoef, en een deel extra wil; dit is nooit een probleem. Helaas is de bediening wel een beetje vergeetachtig; ze zijn misschien al 5 van de 15 keer het stokbrood vergeten, maar dat wordt zeker goed gemaakt.
Wel heb ik het idee dat het iets schoner kan.

Proever2011 Proever2011 23 februari 2011

Als ik kwaliteit, kwantiteit, kennis, prijs, bediening, decor en ambiance met elkaar vergelijk kom ik niet verder dan een matige score. De bediening is matig in alle opzichten, kwantiteit is matig, ambiance is matig, prijs is goed, kwaliteit is redelijk, decor is matig.

TheTallMan TheTallMan 17 april 2010

Bediening langzaam en arrogant. Vlees is niet waardig voor een Argentijns Steakhouse, slecht en servies is niet schoon. Alleen de prijs is ok als alles goed was.

edward edward 18 mei 2009

Met 4 personen een week tevoren voor een zaterdagavond een tafel voor het raam gereserveerd. Helaas bleek deze ondanks de toezegging niet beschikbaar..
Aan tafel hebben we gekozen voor de mixed grill voor 4 personen. Veel en goed bereid vlees met frites en salade, niets op aan te merken. Wel maakt de zaak zelf een niet al te schone indruk en lijkt de bediening erg weinig plezier in hun werk te hebben.

Proever16597 Proever16597 6 april 2009

Lekker gegeten op een dinsdagavond. Lekker stokbroodje kruidenboter en een combinatieschotel van entrecote en een klein biefstukje van de haas. Het smaakte goed; heerlijk vlees, goede patat en ook de knoflooksaus was lekker. Wat mij betreft een aanrader!

Proever78517 Proever78517 11 januari 2009

Vandaag even snel naar Los Toros geweest. Het eten was niks bijzonders hoewel de verse peterselie over ELK gerecht wel een beetje teveel van het goede was. Steaks waren van redelijke kwaliteit. Zeker voor die prijs. Totdat we bij het toetje aankwamen. We wilden nog een dessert maar in een ooghoek zagen we een kakkerlak op onze tafel lopen! Eetlust direct bedorven dus gelijk rekening gevraagd, en aangegeven dat er een kakkerlak op de tafel liep. De ober glimlachte en zei alleen ok. Het was voor hem blijkbaar niet eens een verrassing dat er kakkerlakken rondliepen. Er werden geeneens excuses aangeboden. Dit te smerig voor woorden en onacceptabel. Los Toros heeft voor ons hierbij afgedaan.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Los Toros